Brad Pitt vervoerde en bezorgde met de hand kratten vol voedsel voor de meest behoeftige mensen in zijn stad - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Brad Pitt vervoerde en bezorgde met…
Vaarwel “opa van de intensive care

Brad Pitt vervoerde en bezorgde met de hand kratten vol voedsel voor de meest behoeftige mensen in zijn stad

Door Janine
1.606
Advertisement

Als de plicht roept, trekt zelfs een van de grootste filmsterren ter wereld zich niet terug. Zeker, velen zullen zich afvragen of het allemaal een reclametactiek is om meer aandacht van de media te krijgen, maar iemand als Brad Pitt, die op 56-jarige leeftijd nog steeds een van de onbetwiste iconen van volwassen schoonheid en charme is, heeft dat waarschijnlijk niet nodig. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij tussenbeide kwam voor nuttige acties zoals deze waarvan de beelden het web rond gingen.

De Oscar-winnende acteur is in feite gezien met het dragen en uitdelen van voedsel aan de armste mensen, de daklozen van Los Angeles, en al die burgers die steeds meer moeite hebben om aan voedsel te komen of hun gezin te voeden. De oorzaak van dit alles? Overduidelijk de economische crisis die de Verenigde Staten en de hele wereld treft door de wereldwijde pandemie van het Coronavirus.

Een crisis die een groot aantal zogenaamde "nieuwe armen" veroorzaakt, en die ervoor zorgde dat Brad Pitt niet aarzelde om te helpen waar hij kon. De acteur werd in feite gezien in een grote vrachtwagen vol kratten met levensmiddelen, hij vervoerde deze kratten van de vrachtwagen naar buiten en, gekleed in vrijetijdskleding en een beschermend masker, deelde hij voedsel uit aan de meest behoeftigen in Los Angeles.

Op deze manier gekleed, werd hij aanvankelijk niet eens herkend!

Advertisement

Sommigen die daar waren zeiden: "Brad zag er echt uit als een held, bij bleef de hele dag doorgaan. Alleen al het zien van hem, rijdend in een grote vrachtwagen in South Central LA in tijden van Covid was al ongelooflijk [. ..] Hij had het heel druk, je kon zien dat hij het niet deed om zijn gezicht te laten zien”.

Op deze afbeeldingen zien we de internationale ster eten en knuffels in overvloed uitdelen:

Hij zal misschien een van de best betaalde sterren ter wereld zijn, maar als het erom gaat zijn zegje te doen of een concrete bijdrage te leveren aan het verbeteren van de situatie van de nieuwe armen die zijn ontstaan ​​door de vreselijke crisis door Covid-19, trekt Brad Pitt zich niet terug.

Wat tegenwoordig al heel wat is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt