Een luchtvaartmaatschappij staat haar klanten toe stoelen te reserveren ver weg van kinderen

Janine

06 Januari 2022

Een luchtvaartmaatschappij staat haar klanten toe stoelen te reserveren ver weg van kinderen
Advertisement

De droom van elke vliegtuigpassagier? Niet alleen om de reis op grote hoogte in alle rust en zonder turbulentie door te brengen tijdens het verblijf, maar ook om niet gestoord te worden door andere passagiers, of het nu volwassenen of kinderen zijn. Ja, heel vaak zijn het volwassenen die hun kinderen aan boord van het vliegtuig brengen, maar het is jammer dat ze tijdens de hele reis (die in sommige gevallen enkele uren kan duren, afhankelijk van de bestemming en de geografische afstand) echt vervelend kunnen zijn. Hoe kun je deze potentiële "overlast" vermijden?

via Daily Mail UK

Advertisement

Er is een Aziatische luchtvaartmaatschappij die haar passagiers nu rustig laat reizen, en hoe: Scoot, een low-cost, onderdeel van Singapore Airlines, heeft een zeer voordelig aanbod voor haar klanten gelanceerd; ze kunnen tegen een toeslag van ongeveer $17 op het ticket ver weg van kinderen reizen. Door dit speciale ticket te kopen, kan de passagier comfortabel profiteren van een gedeelte van het vliegtuig waar kinderen onder de 12 jaar niet zijn toegestaan ​​en waar, om alles nog comfortabeler te maken, extra ruimte is om de benen te strekken. Een echte droom voor veel reizigers op grote hoogte!

Dit is de aanbieding van Scoot: "Vlieg in alle rust door je stoel te reserveren in het gedeelte ScootinSilence dat zich vooraan in al onze vliegtuigen bevindt. Naast de exclusieve en stille cabine (geen kinderen onder de 12 jaar), zul je ook kunnen genieten van een element van extra comfort. Elke stoel van ScootInSilence is uitgerust met een verstelbare hoofdsteun, terwijl je tegelijkertijd Super en Stretch lederen stoelen kunt reserveren die achterover leunen. Je kunt ook eerder dan de anderen uit het vliegtuig stappen!"

It's Fri-yay! We hope your weekend will be as LIT as the cabin of our #787Baby. ✈️ 🌈 Photo credit: @xuelishirls

Pubblicato da FlyScoot EU su Venerdì 15 dicembre 2017

Een speciale aanbieding die, hoewel velen tevreden waren, er ook voor zorgde dat veel andere mensen discussieerden: zijn we er zo zeker van dat het juist is om een ​​vliegticket met toeslag te betalen om geen lawaai te horen en geen last te hebben van het gehuil van kinderen onder de 12 jaar? Velen lijken dat wel te denken, gezien het succes van het aanbod van de Aziatische luchtvaartmaatschappij.

Wat vind jij?

Advertisement