Een moeder geeft meer dan $1.000 uit aan cadeaus voor haar dochter en bijna niets aan haar zoon - een veel bekritiseerde keuze - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder geeft meer dan $1.000 uit…
Een 42-jarige chauffeur is eindelijk afgestudeerd in rechten: overdag werkt hij als advocaat en 's nachts is hij chauffeur 17 hilarische katten die denken dat ze heer en meester in huis zijn

Een moeder geeft meer dan $1.000 uit aan cadeaus voor haar dochter en bijna niets aan haar zoon - een veel bekritiseerde keuze

17 December 2020 • Door Janine
6.334
Advertisement

Wat je al niet zou doen voor je kinderen om aan hun grillen of hun verlangens te voldoen. Vooral als Kerstmis komt, en onze kinderen uitkijken naar de komst van de kerstman en cadeautjes onder de boom. Maar het is zeker niet deze mythologische figuur die het harde werk doet, maar de ouders, die vaak bereid zijn alles te doen om de materialistische verlangens van hun kinderen tevreden te stellen; zoals deze moeder, de hoofdrolspeelster van een kerstverhaal dat veel stof deed opwaaien.

via: Mirror UK

Alice Snoeks is moeder van twee kinderen en woont in Queensland in Australië; voordat ze kinderen kreeg, hield Alice niet echt van Kerst, maar met de geboorte van haar dochter en daarna haar zoon vond ze het leuk om elk jaar op 25 december cadeautjes te geven. Een afbeelding die haar moeder op haar Facebook-profiel plaatste, veroorzaakte echter veel discussie met haar vrienden en kennissen, waarvan velen ook ouders zijn.

Alice legde zelfs met een welsprekende foto uit dat ze dit jaar ongeveer 1400 dollar had uitgegeven aan cadeaus voor haar dochter, terwijl ze voor haar jongste "slechts" wat kleren en wat plastic speelgoed voor in bad had gekocht.

Waarom deze keuze? Eerst legde Alice uit dat haar jongste kind nog te klein is om de betekenis te begrijpen van het ontvangen van veel verschillende soorten geschenken, en ten tweede omdat ze wil dat hij opgroeit met het besef dat hij zich bewust is van het kerstgeschenk. In feite kost de trampoline die Alice aan haar dochter Rosalie heeft gegeven ongeveer $800, maar zal ook worden gebruikt door haar kleine broertje, zodat hij er ook mee kan spelen als hij ouder en bewuster is.

Veel ouders en kennissen van de vrouw waren het echter niet eens met de uitleg van Alice, die stelden dat de kinderen op deze manier zouden opgroeien met het idee dat ze met Kerstmis altijd recht hebben op wat ze maar willen.

Hoe zou jij je opstellen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt