Positief getest voor Covid geeft ze het kerstdiner met haar familie niet op en eet in een plastic bubbel - BekijkDezeVideo.nl
x
Positief getest voor Covid geeft ze…
Tweeling wordt 15 minuten na elkaar geboren, maar ze zijn op twee verschillende dagen jarig Moeder bekritiseerd vanwege haar tatoeages: “De andere ouders steken over om mij niet tegen te komen”

Positief getest voor Covid geeft ze het kerstdiner met haar familie niet op en eet in een plastic bubbel

04 Januari 2022 • Door Janine
1.841
Advertisement

Een zeer ongelukkige situatie die veel mensen eind 2021 verenigde, was dat ze vlak voor de kerstdagen positief testten op Covid. In deze gevallen is het het beste wat je kunt doen, nadat je de positiviteit op het virus hebt bevestigd, jezelf thuis in isolatie te plaatsen en te proberen de andere leden van het gezin niet te besmetten. Een zware taak die tijdens de kerst nog moeilijker wordt. Bedenk dat er een Amerikaanse familie is die hun dochter aan tafel wilde hebben voor het kerstdiner, ook al wisten ze dat ze positief was...

via: Mirror UK

Hoe hebben ze besmetting met de andere gasten weten te voorkomen, zul je je afvragen? Welnu, om hun dochter met Kerstmis aan tafel te hebben, zorgden ze ervoor dat ze een echte plastic bubbel creëerden waarin het meisje in alle veiligheid kon deelnemen aan het familiediner, met behoud van sociale afstand en zonder het gebruik van het beschermende masker, gesloten in deze plastic bubbel waarvan het idee van Christa kwam, de zus van het meisje dat met Kerstmis positief testte.

De vrouw wees er op TikTok op, waar de video van het bijzondere kerstdiner heel veel views kreeg, dat haar hele familie negatief had getest en was ingeënt; uiteraard waren de opmerkingen van gebruikers die de door Christa gepubliceerde video zagen verdeeld, tussen degenen die geloofden dat dit idee een gebaar van liefde was van de kant van de familie jegens het meisje dat positief had getest, en degenen die in plaats daarvan geloofden dat die plastic bubbel helemaal niet veilig was, omdat het niet goed gesloten was.

Veel gebruikers hebben namelijk beweerd dat met een op deze manier genomen oplossing het hele gezin het risico zou hebben genomen om binnen een paar dagen Covid op te lopen, gezien de ineffectiviteit van de plastic bubbel, waarvan we hopen dat het gezin niet besmet is geraakt. Of wat ze hebben uitgeprobeerd om hun jongste dochter ondanks het isolement te laten deelnemen aan het kerstdiner nu goed of fout was, hun beslissing is de wereld rondgegaan, genietend van succes en populariteit, zowel ten goede als ten kwade.

Wat vind je van dit originele en ongewone idee? Was het voldoende om besmetting te voorkomen en dit gezin een vrolijk kerstfeest te bezorgen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt