In deze hondenopvang doen puppy's hun middagdutje alsof ze op de kleuterschool zitten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In deze hondenopvang doen puppy's hun…
Een werkloze man mist een sollicitatiegesprek om iemands leven te redden: nu wil iedereen hem aannemen Een man doet zijn broek uit en geeft hem aan een dakloze man die bedelt in de kou

In deze hondenopvang doen puppy's hun middagdutje alsof ze op de kleuterschool zitten

31 December 2020 • Door Janine
3.562
Advertisement

Honden en katten zijn onze favoriete huisdieren en we hebben er vaak spijt van dat we ze alleen thuis moeten laten terwijl we op kantoor zijn. Hoewel het voor een kat misschien minder traumatisch is, is het veel moeilijker voor een hond om de afwezigheid van zijn baasje en de constante zorg die hij nodig heeft, zoals dagelijkse wandelingen, vol te houden. Vanuit dit oogpunt is het niet zo verkeerd om onze viervoetige vrienden te beschouwen als kleine kinderen: als hun eigenaren worden we gedwongen onze verantwoordelijkheid te nemen. In de stad Gyeonggi-do, in Zuid-Korea, kunnen eigenaren van puppy's ouder dan 12 weken hun harige vriendjes achterlaten in een "hondenopvang". Ja, je leest het goed!

Het heet "Puppy Spring" en het is een structuur die zich uitsluitend bezighoudt met de verzorging van puppy's. Eigenaren die elke ochtend hun huis moeten verlaten om naar hun werk te gaan, kunnen hun puppy's veilig toevertrouwen aan de zorg van het personeel van Puppy Spring. De capaciteit van deze unieke crèche is 30 honden per dag.

De dagopvang voor honden biedt zowel binnen als buiten een scala aan activiteiten, om puppy's te helpen hun gedrag en hun socialiteit te verbeteren. Bovendien is ​​de structuur als een echte kleuterschool: van 14 tot 15.30 uur rusten de puppy's in speciale bedjes die naast elkaar op de grond zijn geplaatst.

Advertisement

Een middagdutje in alle opzichten!

Tijdens deze middagpauzes hebben de medewerkers van het centrum ook de gelegenheid om een ​​korte pauze te nemen van het werk, maar het is niet verwonderlijk dat ze vaak niet anders kunnen dan de schattige puppy's te fotograferen terwijl ze slapen. De scène is namelijk heel teder!

Op het Instagram-profiel van de opvang "Puppy Spring", gevolgd door meer dan 36.000 mensen, worden regelmatig grappige en schattige foto’s gedeeld van de kleine honden die een dutje doen en andere activiteiten ondernemen.

Wie wil er nou niet zo'n speciale plek waar je je puppy veilig kunt achterlaten? Een perfect idee voor diegenen die elke dag naar hun werk moeten, maar het gezelschap van een hond niet willen opgeven.

Tags: HondenLeukeSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt