Een vader filmt het hilarische “gesprek” tussen zijn dochtertje en de hond - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vader filmt het hilarische “gesprek”…
Een albino-olifant wordt gered door vrijwilligers nadat hij dagenlang alleen ronddoolde met een val onder zijn poot Hij verkocht groente en fruit om zijn studie te betalen: nu is hij erin geslaagd om cum laude af te studeren

Een vader filmt het hilarische “gesprek” tussen zijn dochtertje en de hond

03 Januari 2021 • Door Janine
43.354
Advertisement

Puppy's en kinderen hebben meer gemeen dan we denken: hoewel ze niet dezelfde taal spreken, lijken ze te kunnen communiceren met hun eigen taal als ze met elkaar in contact komen. Zelfs als de menselijke taal verschilt van de dierlijke taal, en op de leeftijd van 1 jaar nog steeds niet goed ontwikkeld is, lijkt het erop dat een baby van een paar maanden oud en een puppy manieren kunnen vinden om plezier te hebben en elkaar te begrijpen. Een vader slaagde erin de ongelooflijke "confrontatie-ontmoeting" tussen de familiehond, een Shorkie Tzu, en de kleine Sophie, de dochter van een paar maanden oud, te filmen.

Wicket is een hond van het Shorkie Tzu-ras, een schattige kruising tussen een Shin Tzu en een Yorkshire Terrier, vol energie en klaar om te spelen met zijn menselijke "kleine zusje", Sophie. Dit spaciale hondenras lijkt bijzonder geschikt voor kinderen en voor mensen met allergieën, omdat ze relatief weinig haar verliezen. In de grappige video die de vader van het meisje heeft gemaakt, kijken “de twee puppy’s” elkaar aan terwijl ze giechelen en blaffen, in wat in alle opzichten op een dialoog lijkt. Als we toegang hadden tot hypothetische ondertitels, zouden we waarschijnlijk lezen hoe Wicket, de kwispelende Shorkie, Sophie uitnodigt om met hem te spelen.

De relatie tussen Sophie en Wicket lijkt al geweldig en we zijn er zeker van dat de vriendschap tussen de twee in de loop van de tijd nog zal versterken. Laten we voorlopig genieten van het hilarische "gesprek"!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt