Lang leve de baard: 16 mannen die hebben besloten om het te laten groeien en aan charme en aantrekkelijkheid hebben gewonnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Lang leve de baard: 16 mannen die hebben…
Ze verandert boekenkasten in kleine dispensers om de meest behoeftigen te helpen met een concrete maatregel

Lang leve de baard: 16 mannen die hebben besloten om het te laten groeien en aan charme en aantrekkelijkheid hebben gewonnen

02 Maart 2021 • Door Janine
1.524
Advertisement

Heb je ooit gedacht dat je alleen een baard hoefde te laten groeien om je uiterlijk te verbeteren? Veel mannen denken nog steeds dat het hebben van een goed verzorgde maar misschien korte baard of heel weinig haar op het gezicht noodzakelijkerwijs synoniem is met grotere aantrekkingskracht en tijdloze charme. In plaats daarvan getuigt de eigenaardige en grappige lijst die we je vandaag willen aanbieden het tegenovergestelde, aangezien deze mensen hebben ontdekt dat ze als ze een baard laten groeien op Hollywood-sterren lijken en dat ze zich veel comfortabeler voelen!

Beter met of zonder baard? Deze man, ook al is hij misschien niet zo jong meer, voelt zich veel comfortabeler met wat extra haar!

De voortgang van mijn baard: eerst hield ik hem altijd kort en verzorgd, nu blijf ik er voor zorgen maar met een langere lengte!

Advertisement

Hoeveel dingen kunnen er van september tot februari veranderen: nu mijn baard is gegroeid, ben ik onherkenbaar geworden!

Zes maanden hard werken om een ​​baard te laten groeien en mijn uiterlijk te verbeteren: ik denk dat ik er in geslaagd ben!

Het kost me een heel jaar om mijn baard te laten groeien: ik ben halverwege en de resultaten zijn te zien!

Advertisement

Eerst was ik praktisch kaal en had ik geen gezichtshaar, nu zie ik eruit als een monnik, maar het maakt niet uit: ik voel me zo veel aantrekkelijker!

Als kind heb ik er altijd van gedroomd om een Viking te worden: het lijkt erop dat het me perfect gelukt is, vind je niet?

Advertisement

Ik trim het elke 3-6 weken en ik verzorg het al 10 maanden: ik ben erg trots op mijn baard!

Ik heb een drastische verandering aangebracht: haar en baard zijn buiten alle proporties gegroeid, en nu voel ik me een totaal nieuw persoon!

Advertisement

Van februari tot vandaag: wat te zeggen, de vooruitgang is te zien! Zie ik er niet fascinerender uit?

foto: Reddit

Ik ben niet alleen in de loop van de tijd afgevallen, maar ik heb ook mijn baard laten staan: dat ziet er veel beter uit!

Vroeger kon ik het niet laten groeien vanwege mijn militaire dienst, maar nu ben ik erg trots op de resultaten van mijn gezicht!

foto: Imgur

Ik ben nog steeds dezelfde persoon als voorheen, maar vind je ook niet dat deze elegante en jeugdige baard mij nog fascinerender maakt?

Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan kaalheid en zonder gezichtshaar, maar ik ben bang dat ik van gedachten ben veranderd!

Ik zit nog in de proeffase en moet snel kiezen: met of zonder baard?

We hebben geen idee of het comfortabel is met zo'n lange en bewerkelijke baard, maar het maakt niet uit: het is echt ongelooflijk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt