Ze komt terug van een reis en rent om haar zoon te omhelzen: ze heeft de verkeerde

Janine image
door Janine

06 Februari 2023

Ze komt terug van een reis en rent om haar zoon te omhelzen: ze heeft de verkeerde
Advertisement

Wanneer je op reis gaat en je dierbaren even alleen laat, kan het gebeuren dat je de behoefte voelt, wanneer je naar huis gaat, om je dierbaren weer te omhelzen. Soms moet je lang wachten voordat dit gebeurt, en daarom kan de emotie, wanneer de gelukkige gebeurtenis nadert, zeer hoge niveaus bereiken.

De moeder, hoofdrolspeelster van dit verhaal, weet er alles van, die een fout heeft gemaakt die het hele web vermaakte, waardoor ze een echte ster werd. Laten we eens kijken wat het is.

via @domingomendozaa/Tik Tok

Advertisement
@domingomendozaa/Tik Tok

@domingomendozaa/Tik Tok

In een hilarische video die op TikTok werd gepost, liet gebruiker Domingo Mendoza het moment zien waarop hij, wachtend om zijn moeder weer te omhelzen na 4 jaar afwezigheid, een volslagen vreemde tegenkwam die hem een ​​van de mooiste momenten van zijn leven bezorgde.

Je hebt in een film vast weleens de scène gezien waarin mensen die net met het vliegtuig op hun bestemming zijn aangekomen naar buiten komen? We nemen aan van wel, en het is op dat moment dat de spanning, emotie en vreugde beginnen op te lopen, om hun hoogtepunt te bereiken wanneer de man of vrouw op wie je hebt gewacht verschijnt. Dit was de situatie waarin Domingo zich bevond, samen met vele anderen, waaronder de zoon van een vrouw die hij nog nooit eerder had gezien, maar die hem wist te verbazen.

In het korte filmpje zien we de vrouw in kwestie de deur uitlopen en met open armen naderen naar wat haar zoon had moeten zijn. Ze stort zich op een jongen, Domingo, die haar niet kent, maar in plaats daarvan haar probeert te vermijden om naar zijn echte moeder te gaan. Jammer dat de vrouw hem letterlijk achtervolgt en dat hij niet kan ontsnappen aan een lange en onverwachte knuffel.

Advertisement
@domingomendozaa/Tik Tok

@domingomendozaa/Tik Tok

Niet wetend wat hij moet doen, beantwoordt de jongen het gebaar, voordat hij de vrouw erop wijst dat hij niet haar zoon is en dat ze een fout heeft gemaakt. Pas op dat moment - en na een paar seconden - realiseert de vrouw zich dat ze het verkeerd had en gaat verontschuldigend naar haar echte zoon toe. Een op zijn zachtst gezegd hilarische episode die natuurlijk de hele familie van Domingo verbaasde, maar die hen ook vermaakte.

Wie zou tenslotte niet hartelijk lachen tegenover zo'n scène? De vele gebruikers die de video zagen, waren het erover eens dat ze het als een komische situatie beschouwden en kozen ervoor om verschillende opmerkingen achter te laten, waarvan er vele ironisch waren: "Ik zou ook hebben gedaan alsof om zo'n knappe man een knuffel te geven" - schrijft iemand.

Kortom, of het nu gewild was of niet, het maakt niet uit, het resultaat, we kunnen het niet ontkennen, was werkelijk uniek. Heb je jezelf ooit in een situatie als deze bevonden?

Advertisement