"Dat is niet wat ik besteld had!”: 15 dingen die online zijn gekocht en die absoluut niet aan de hoge verwachtingen voldeden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Dat is niet wat ik besteld had!”:…
Deze vrouw heeft een man en drie vriendjes: ze vertelt wat het betekent om een ​​polyamoreuze relatie te hebben 15 vrouwen die besloten hebben zich op te maken voordat ze gaan bevallen om te ontspannen en zelfverzekerd te zijn

"Dat is niet wat ik besteld had!”: 15 dingen die online zijn gekocht en die absoluut niet aan de hoge verwachtingen voldeden

17 Februari 2021 • Door Janine
33.633
Advertisement

Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je zo lang hebt gewacht op een reis, een moment dat je al jaren aan het plannen was, een object dat je al zoveel jaren wilt, een bestelling die je online hebt geplaatst? En misschien sta je vanaf het moment dat je het besteld hebt ongeduldig voor het raam van je huis, wachtend op de komst van het felbegeerde pakket. Uiteindelijk is het op zijn bestemming aangekomen, je hebt het met enthousiasme en ongeduld uitgepakt, om vervolgens compleet teleurgesteld te zijn: dit was helemaal niet wat je had besteld! Je bent flink teleurgesteld en je ervaart alleen een mengeling van woede en zelfironie: waar had je dit aan verdiend?

Zo'n teleurstelling... is echt heel pijnlijk!

De gebruiker was zo teleurgesteld over het eindresultaat dat hij de bestelling van deze panettone waarin een grote hoeveelheid jam in het deeg was beloofd, nooit zal vergeten: we weten het, ook jij zult minstens één keer in je leven teleurgesteld zijn geweest door een plak panettone! 

De schoenen die mijn vriendin bestelde voor 175 dollar, en degene die ze thuis kreeg - wat een bittere teleurstelling!

foto: Sv182/Reddit
Advertisement

Deze cape is niet wat het leek...

Waarom zou het online bestellen van een trouwjurk van 100 dollar in vredesnaam een ​​probleem zijn? Het antwoord:

De vrouw zegt dat ze een trouwjurk heeft gekocht op de populaire website Wish, beroemd vanwege het wereldwijd verkopen en verzenden van voorwerpen en spullen in elke vorm en gebruik: ze wist dat ze teleurgesteld zou zijn, maar ze had nooit gedacht zoiets te ontvangen toen ze het droeg en zichzelf bekeek! 

Ik zag deze snijplank al een tijdje online, je kunt je de teleurstelling voorstellen toen ik de verpakking opende:

Advertisement

Je ziet het enorme verschil tussen de advertentie en... de realiteit:

Onmogelijk om je de verbaasde en tegelijkertijd teleurgestelde blik van de twee kinderen niet voor te stellen; de gebruiker meldde dat hij dit opblaasbare zwembad voor slechts 60 dollar had gekocht; toen ze het thuis ontvingen, ontdekten ze dat de afbeeldingen niet overeen kwamen, en dus vroegen ze (en kregen ze) terecht het volledige bedrag terug, waarbij ze alleen de verzendkosten betaalden! 

Precies zoals op de afbeelding van het product dat ik heb besteld!

Advertisement

Ik had voor 110 dollar witte rozen besteld voor mijn vrouw... je kunt je de teleurstelling voorstellen toen ze bezorgd werden!

Een mand "vol" met chocolaatjes, nietwaar?

Advertisement

Een disco broek die ik op Amazon had besteld: laten we er maar gewoon om lachen!

foto: GayTX/Reddit

Niet alleen Wish: het lijkt erop dat zelfs het kopen van merkloze kleding op de populaire site Amazon, je echte teleurstellingen kunnen bezorgen: kijk maar naar het gezicht van deze arme jongen, helemaal klaar om zijn aankoop in de disco te vieren en dat hij in plaats daarvan een witte broek kreeg… als uit een tekenfilm!

Precies hetzelfde als op de foto!

Niet alleen ontbreken er 5 stukjes, maar de foto van de puzzel is niet eens hetzelfde! Oplichters!

foto: Reddit

Ik had een deken besteld in familieformaat, maar ik kreeg dit ongedefinieerde spul:

De bril die ik had besteld vs wat ik heb ontvangen

Bestel nooit kleding op Amazon zonder het eerst gepast te hebben, nooit!

Als je alleen maar kunt lachen om deze hilarische en ironische getuigenissen van gebruikers die bijzonder teleurgesteld waren over hun bestellingen, raden we je aan meer te weten te komen over de groep op Reddit Expectations Vs. Reality. We zijn er zeker van dat je niet alleen vindt wat je zocht, maar je zult je ook identificeren met deze ongelukkige klanten die verwachtingen hadden... die te hoog waren gegrepen!

Heb jij je ook minstens één keer in je leven in dezelfde situatie bevonden als zij? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt