Ze besluit met zichzelf te trouwen, maar scheidt 90 dagen later: "Ik heb een ander ontmoet"

Janine image
door Janine

26 November 2021

Ze besluit met zichzelf te trouwen, maar scheidt 90 dagen later: "Ik heb een ander ontmoet"
Advertisement

Het huwelijk is niet alleen een van de belangrijkste dagen in iemands leven, maar het is ook een van de meest serieuze beslissingen die kunnen worden genomen op het gemeenschappelijke pad van ons allemaal wat we het leven noemen. Beslissen om met een ander te trouwen, betekent niet alleen toegeven dat je liefde voelt voor je partner, maar het betekent ook en vooral dat je besluit een leven met hem te delen, een huis, vreugde en verdriet, voldoening en teleurstelling, echt alles, van kleine tot grote dingen.

via Daily Star

cristianegalera/Instagram

cristianegalera/Instagram

Er is een vrouw die besloten heeft om deze enorme stap helemaal alleen te zetten en de grootste liefde van haar leven te vieren, de meest blijvende: liefde voor zichzelf. Haar naam is Cristiane Galera, ze is 33 jaar oud en ze is een bekende influencer en model in Brazilië; ondanks dat het in het Zuid-Amerikaanse land niet mogelijk is om een ​​bruiloft met één persoon op een volledig officiële manier te vieren, weerhield haar dit niet en heeft ze een perfecte bruiloft weten te organiseren: gasten, locatie, lange witte jurk, bloemen enzovoorts: alleen de sentimentele partner ontbrak, in dit bizarre geval Cristiane zelf.

Een merkwaardig geval van zogenaamde “sologamie” dat het resultaat was van een bewuste keuze van Cristiane; na jaren van proberen, besloot de vrouw om niet meer op mannen te vertrouwen, en dus nam ze een moedige en tegelijkertijd tegengestelde beslissing: ze koos ervoor om met zichzelf te trouwen, de grootste liefde van haar leven!

Advertisement

In een post op Instagram wilde Cristiane zich openstellen voor de wereld van het web door het goede nieuws aan te kondigen: ze was gelukkig getrouwd met zichzelf!

Dit zijn haar woorden, die duidelijk voor veel opschudding zorgden: "Ja mensen, het is waar! Ik heb besloten om Sologamie te omarmen en om met mezelf te trouwen. Ik vier de liefde voor mezelf en ik wil andere vrouwen inspireren om hun zelfrespect belang te geven! Heb je je ooit afgevraagd of deze trend aanslaat?! Hahaha! Dit nieuws heeft gevolgen gehad hier in Brazilië en in het buitenland... Ik ontvang duizenden berichten van mannen en vrouwen over de hele wereld die met mij willen trouwen. .. Jammer, want ik ben niet van plan om snel te scheiden!”

Jammer dat Cristiane, ongeveer 90 dagen na het vieren van haar sologamie, besloot van zichzelf te scheiden omdat ze een man had ontmoet op wie ze smoorverliefd werd; maar ondanks alles zei de 33-jarige vrouw dat ze geen spijt had van wat ze in het verleden heeft gedaan, en dat liefde voor jezelf een van de belangrijkste principes op ons pad moet zijn, altijd!

Wat vind jij van het verhaal van deze vrouw? Beter alleen dan in slecht gezelschap?

Advertisement