Een alleenstaande moeder verkleedt zich als man om haar zoon te vergezellen naar vader-kinddag op school - BekijkDezeVideo.nl
x
Een alleenstaande moeder verkleedt zich…
Vader van een autistische jongen is op zoek naar mensen die videogames met hem kunnen spelen: hij wil hem niet het gevoel geven dat hij alleen is De ster uit “The Rock

Een alleenstaande moeder verkleedt zich als man om haar zoon te vergezellen naar vader-kinddag op school

27 Maart 2021 • Door Janine
1.695
Advertisement

Opgroeien met slechts één ouder is niet gemakkelijk voor een kind, ook al zullen de vader of moeder er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het kind nooit iets te kort zal komen. Ondanks de verzekerde genegenheid zijn er momenten in het leven van een jongen of een meisje dat het ontbreken van een ouder hen onverwachts zal overweldigen. Helaas zijn er echter veel ongelukkige situaties waarin een ouder overlijdt of het gezin en zijn huwelijkse plichten in de steek laat. Je kunt niets doen om die persoon terug te brengen, maar je kunt wel proberen het kind zo min mogelijk te laten lijden. Yvette Vasquez weet heel goed hoeveel haar zoon Elijah zijn vader mist en daarom besloot ze iets concreets te doen om dit gebrek te verzachten en haar kind te laten glimlachen.

Op een ochtend zoals alle andere, was Yvette met haar zoon Elijah naar school gegaan en realiseerde zich dat er meer auto's dan normaal geparkeerd stonden op de parkeerplaats van het instituut. Toen ze haar zoon om uitleg vroeg, ontdekte ze dat die ochtend gewijd was aan de vader-kindrelatie, speciaal gevierd met een ontbijt in gezelschap, in de klas. Haar zoon had niets gezegd over dat kleine evenement, maar Yvette kon de kwestie niet zwaar op hem laten wegen, dus handelde ze instinctief. Ze ging snel naar huis en kleedde zich om.

Ze nam een ​​geruit overhemd, een wijde broek, een ketting om aan de riem te hangen, een baseballpetje en een nepsnor: een vermomming die zeker niet bedoeld was om iemand voor de gek te houden, maar alleen om haar zoon te laten glimlachen en de afwezigheid van zijn vader iets minder te laten wegen. Kan een alleenstaande moeder haar kind alleen laten tijdens de vader-kinddag? Natuurlijk niet! De twee deelden de donuts en zaten tussen de andere kinderen en vaders alsof er niets aan de hand was, en vermaakten zich met de bizarre vermomming.

Advertisement

Ik weet dat het zien van de andere vaders met hun kinderen niet gemakkelijk is voor mijn Elijah, maar helaas is het leven zo”, schreef Yvette op Facebook en vervolgde:" Ik doe wat nodig is om hem te zien lachen." En zoals we op de foto's kunnen zien, heeft deze moeder het absoluut geweldig gedaan! Hoevelen zouden zich voor zoiets hebben geleend? Goed gedaan Yvette!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt