Een vrouw krijgt van haar kinderen een prachtig verjaardagscadeau: ze brengen haar vader mee naar huis

Janine image
door Janine

07 April 2021

Een vrouw krijgt van haar kinderen een prachtig verjaardagscadeau: ze brengen haar vader mee naar huis
Advertisement

Familie is zeker een van de belangrijkste dingen in ieders leven en misschien zijn er vaak momenten waarop we niet al onze liefde en interesse ten volle tonen aan, bijvoorbeeld, onze ouders. Heel vaak zijn het de omstandigheden in het leven die ons afleiden en verwijderen, zelfs als het tegen onze wil is. Veel mensen lijden onder de afstand van hun familie, denk maar aan studenten die op kamers wonen of ouderen die vaak alleen blijven. Met de Coronavirus-epidemie is deze staat van eenzaamheid zeker versterkt en ook gedeeld door degenen die eerder de last van de afstand wisten te dragen. Het mooiste cadeau is in deze gevallen om elkaar weer te zien en elkaar eindelijk weer te kunnen omhelzen. En dit is precies het geschenk dat de Twitter-gebruiker "navarroj__" aan zijn moeder gaf voor haar verjaardag: om haar na lange tijd weer haar vader te laten omhelzen!

via Twitter / navarroj__

Advertisement
Twitter / navarroj__

Twitter / navarroj__

Er is geen beter verjaardagscadeau dan een familie die herenigd wordt voor een feest: ben je het ermee eens?

Voor de verjaardag van zijn moeder heeft een zorgzame zoon besloten om een leuk feestje te organiseren met een verrassing. Samen met andere familieleden slaagde hij in feite in de grote onderneming om zijn moeder weer te laten herenigen met haar vader. Het filmpje waarin ze elkaar voor het eerst sinds lange tijd zien, is echt ontroerend, ook omdat de vrouw gelooft dat ze een “gewoon” cadeau aan het uitpakken is. Als ze, nadat ze de doos heeft verwijderd, beseft dat het haar vader is, legt ze haar handen voor haar gezicht en pakt ze hem geschokt stevig vast. De twee bleven zo lang omhelsd staan en gingen niet meer uit elkaar. De vrouw had haar vader lange tijd niet gezien, aangezien de man in Mexico woont.

Advertisement
Twitter / navarroj__

Twitter / navarroj__

Ze kon niet geloven dat ze tegenover haar vader stond. Alle familieleden konden niet wachten tot ze haar cadeau uitpakte en in de video van de scène kun je de vrouw horen klappen en lachen. Toen het cadeaupapier eenmaal was verwijderd, moest nog de kartonnen doos worden opgetild... en toen verscheen de cowboyhoed en de glimlach van een oude man die niet kon wachten om zijn dochter weer te omhelzen!

Hier zie je de video van de ontroerende scène, we zijn er zeker van dat het je zal laten glimlachen!

Advertisement