Deze vrouw heeft de afgelopen 34 jaar voor meer dan 80 kinderen gezorgd: ze is de oma die ze nodig hadden - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw heeft de afgelopen 34 jaar…
Een tiener wordt door haar leraar naar huis gestuurd vanwege haar kleding: De zwangere werkneemster verdiende slechts $300 per maand: de nieuwe baas was erdoor getroffen en gaf haar een cheque van $1000

Deze vrouw heeft de afgelopen 34 jaar voor meer dan 80 kinderen gezorgd: ze is de oma die ze nodig hadden

01 Mei 2021 • Door Janine
997
Advertisement

Niet alle vrouwen kunnen kinderen krijgen en ze kiezen er niet allemaal voor. Linda Owens behoort echter tot die categorie vrouwen die ervoor hebben gekozen er veel te krijgen, juist omdat ze weet dat ze zelf niet kan krijgen. Linda is een 78-jarige vrouw, heel vriendelijk en gevoelig, die gedurende 34 lange jaren 80 pasgeboren behoeftige kinderen heeft opgevangen, op zoek naar een adoptiegezin. Linda was de eerste paar maanden van hun leven de pleegmoeder, totdat het adoptieproces eindigde. Tegenwoordig is Linda's oudste "zoon" 37 jaar oud, terwijl de jongste nog maar een paar maanden oud is en het laatste wezen is waaraan de vrouw zich wijdt: ze is officieel het 81ste kind waar ze voor zorgt!

"Het is een veeleisende baan, maar ook zeer de moeite waard", zei Linda tegen de camera's en voegde eraan toe: "Wat ik doe is een beetje een geschenk van God." Ondanks haar hoge leeftijd is Linda niet van plan te stoppen; het is een echte missie, ze is zich er terdege van bewust dat die kinderen haar hulp nodig hebben en ze zal zeker niet toekijken. De kinderarts naar wie ze alle kinderen brengt, dr. Mika Hiramatsu, beschrijft haar als een optimistische en vastberaden vrouw die erop gebrand is om deze kleine wezens het best mogelijke leven te bieden.

Inmiddels heeft Linda echt een geweldige ervaring opgedaan in het zorgen voor de kleintjes en kan ze ook nuttig advies geven aan toekomstige ouders. Vooral een moeder, Erica genaamd, herinnert zich hoe Linda haar adviseerde om de slaap van het kleine meisje dat ze zou adopteren nooit te onderbreken: "Ik weet dat je niet kunt wachten om haar op te pakken en te knuffelen, maar het is beter om haar niet wakker te maken. Laat haar in haar wiegje liggen.” Erica en haar dochter gaan nog steeds naar “oma" Linda wanneer ze kunnen en ze bedanken haar voor het geweldige werk dat ze heeft verricht.

Advertisement

Linda, van haar kant, is erg blij dat ze een minimale relatie kan blijven hebben met de kinderen die ze heeft opgevoed en verzorgd. Ook al lijkt het een "baan" (om eerlijk te zijn is het meer een roeping!) waaraan je gewend raakt, lijdt Linda elke keer een beetje wanneer ze gedwongen wordt zich te scheiden van een van haar kinderen. Ze is zich er natuurlijk terdege van bewust en is blij dat ze een liefdevol gezin vinden dat bereid is hen te adopteren. Zoals ze altijd zegt: "Het is een veeleisende baan, maar zeer de moeite waard!".

Er zijn grootouders die worden "uitgebuit" als babysitters en anderen die niet kunnen wachten om tijd door te brengen met hun kleinkinderen; en dan zijn er mensen met een groot hart, zoals Linda, die zorgen voor al die kinderen die zonder hen achter zouden blijven en vergeten zouden worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt