Een moeder laat haar 9-jarige zoon de geboorte van zijn zusje bijwonen: ze wil hem leren hoe sterk vrouwen zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder laat haar 9-jarige zoon de…
Perfecte timing: 18 epische foto's die vlak voor de impact zijn gemaakt Op 30-jarige leeftijd wordt hij een vrouw en haar 3-jarige dochter accepteert haar om wat ze is:

Een moeder laat haar 9-jarige zoon de geboorte van zijn zusje bijwonen: ze wil hem leren hoe sterk vrouwen zijn

30 April 2021 • Door Janine
1.281
Advertisement

Gendergelijkheid en respect zijn levenswaarden die iedereen zou moeten leren om een ​​betere en eerlijkere samenleving te creëren dan die waarin we leven, en het is belangrijk dat deze kostbare lessen eerst binnen de muren van het huis en daarna op school ontstaan. De opvoeding van kinderen is praktisch fundamenteel om de nieuwe generatie een gevoel van respect, solidariteit en gelijkheid bij te brengen, waardoor elke schaduw van vooroordelen die bij hen kan ontstaan, wordt weggenomen en ze zo volwassenen worden om als voorbeeld te nemen.


Hilary Duff, een bekende Amerikaanse zangeres en actrice die op 33-jarige leeftijd beviel van haar derde kind, doet dit erg goed. Duff was al moeder van de 9-jarige Luca en Banks, slechts twee jaar oud; maar onlangs beviel de zangeres van een mooi meisje genaamd Mae James Bair, geboren uit de relatie met haar partner Matthew Koma.

Op het moment van de geboorte, die de vrouw thuis doorbracht, bijgestaan ​​door haar man en een verloskundige, beviel Hilary van haar tweede dochter in een klein opblaasbaar zwembad, dat in het huis was geïnstalleerd voor de gelukkige gebeurtenis: na drie uur weeën, kwam de mooie Mae James ter wereld!

Maar haar twee kinderen, geboren uit een eerder huwelijk, Luca en Banks, waren ook getuige van de bevalling van moeder Hilary. De vrouw zei dat ze heel graag wilde dat haar zoon Luca dat moment zou bijwonen, omdat ze hem altijd belangrijke waarden zoals gendergelijkheid heeft geleerd, en omdat vrouwen, zelfs als het niet zo lijkt, sterker zijn dan ze lijken. Een echte feministische opvoeding die zijn vruchten afwerpt: "Ik deed dit omdat het belangrijk voor me is om open en eerlijk tegen hem te zijn over hoe sterk vrouwen zijn en wat het betekent voor een vrouw om te bevallen. Hij weet bijvoorbeeld alles van menstruatie en het is belangrijk voor mij om dit soort gesprekken met hem te normaliseren, om hem te laten begrijpen dat vrouwen, ook al hebben ze niet de spieren van mannen, net zo sterk zijn: ze dragen negen maanden lang een menselijk wezen!"

Advertisement

Een ongetwijfeld onorthodoxe opvoeding die Hilary Duff in de praktijk brengt tegenover haar zoontje thuis, maar waarden als respect voor gender en gelijkheid zijn zo belangrijk en essentieel in onze samenleving en voor een gezonde samenleving met anderen dat als je ze van jongs af aan leert, je alleen maar goed kunt doen.

Moeders, wat vinden jullie van de keuze van deze vrouw?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt