Een kapper geniet ervan het haar van zijn klanten op de meest absurde manieren te knippen: 15 van zijn beste werken - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kapper geniet ervan het haar van…
Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder medeweten van haar ouders: ze verbieden hen haar alleen te zien Politieagent houdt een dakloos gezin tegen en speelt hinkelen met hun dochtertje: hij bracht haar wat troost

Een kapper geniet ervan het haar van zijn klanten op de meest absurde manieren te knippen: 15 van zijn beste werken

05 Mei 2021 • Door Janine
867
Advertisement

We hebben maar één leven tot onze beschikking, dus waarom zou je het op een saaie manier "verspillen"? Misschien maken we ons te veel en te vaak zorgen over het oordeel van anderen, waardoor we onszelf voortdurend beperken in de keuzes van ons dagelijks leven. Onze persoonlijke smaak daarentegen bepaalt in hoge mate onze persoonlijkheid en het is belangrijk dat ze vrijelijk worden uitgedrukt, zonder het slachtoffer te worden van vooroordelen of andere obstakels. Als we een kleurrijke jurk zien die we erg mooi vinden, maar we zijn bang om er een ​​beetje te "excentriek" uit te zien, zullen we altijd blijven voldoen aan de smaak van anderen, in reactie op het beeld dat andere mensen van ons hebben gemaakt. En wanneer zullen we in plaats daarvan doen wat we zelf willen? Of het nu om een kledingstuk of een knipbeurt gaat, het belangrijkste is dat je het zelf mooi vindt!

De kapper die zichzelf op Instagram "Rob The Original" noemt, weet heel goed hoe belangrijk het is om creativiteit de vrije loop te laten: voor hem bestaan er geen "saaie" kapsels! Heb je een bewijs nodig? Bekijk deze voorbeelden!

1. Herken je hem? Het is een eerbetoon aan "Home Alone"!

Rob staat vooral bekend om het aanbieden van compleet gekke kapsels aan zijn klanten. Onder de verschillende opties die de getalenteerde kapper biedt, zijn er enkele die de weergave van echte portretten omvatten. Je leest het goed: portretten gemaakt met het clair-obscur van het haar! Het is voldoende om het op de ene plaats wat korter te knippen en wat langer op een andere plek om het "magische" effect te creëren. Op deze foto wilde de kunstenaar het portret van Macaulay Culkin recreëren, de acteur die als kind speelde in "Home Alone"!

2. Potje schaken?

Het gebeurt niet elke dag om zo'n kapsel te zien! Zou je over straat durven lopen zonder te denken dat je een ​​schaakbord op je hoofd hebt?

Advertisement

3. Ter nagedachtenis aan Kobe Bryant en zijn dochter Gianna

De grote basketbalspeler, Kobe Bryant, is in de harten van veel mensen over de hele wereld gebleven. Hier wilde Rob hulde brengen aan zowel hem als zijn dochter Gianna met een portret aan de zijkant van het hoofd van een klant.

4. Het laatste avondmaal...

Hij let erop dat hij niet overdrijft, maar hier wilde Rob zelf overdrijven: dit is een weergave van Leonardo's Laatste Avondmaal...

5. Charlie Brown en Snoopy lijken klaar om Thanksgiving te vieren

Wie houdt er niet van Peanuts? Sympathiek en eigenzinnig, begeleiden de personages die zijn ontstaan uit Schultz’ briljante geest jong en oud, hun hele leven. Charlie Brown, Snoopy, Linus, Woodstock, Lucy en vele anderen... simpelweg schattig! Hier heeft Rob zichzelf echt overtroffen met deze vertegenwoordiging!

Advertisement

6. Voor de liefhebbers van de herfst

Deze herfstbladeren maken dit kapsel iets "eleganter" dan normaal, maar toch heel bijzonder!

7. De zonsondergang in Arizona werd rechtstreeks op het haar gedrukt

Advertisement

8. 11 september herdenkend...

Hoe kunnen we die droevige dag vergeten? Rob brengt een eerbetoon aan New York en herdenkt de tragische gebeurtenis van de Twin Towers.

9. Een verwijzing naar de oorsprong van de kapper...

Advertisement

10. "Hij zei dat hij een monster wilde, ik heb hem tevreden gesteld!"

Ook de kleintjes leven zich uit met extravagante en kleurrijke kapsels dankzij Robs ongelooflijke werk: wie kan er beter dan een kind pronken met een monster dat op zijn hoofd is gemaakt?

11. Wie wil er zo'n perfect geometrisch kapsel?

De geometrie en perfectie van de lijnen maken dit kapsel tot een echt kunstwerk.

12. Wat een intense kleuren!

13. Het lijkt net een echte spin!

Als we naar dit kapsel kijken, maakt niet alleen de spin ons angstig die in de nek van deze jongen lijkt te lopen, maar we moeten ook het realisme waarderen waarmee Rob bepaalde schilderijen weet te "schilderen", zonder gebruik te maken van kleuren en penselen.

14. Wat te zeggen... een kunstwerk!

15. Emiliano Zapata in 3D

Zou je ooit de moed hebben om je zo te laten knippen? Laat het ons weten in de comments!

Tags: KomischeAbsurdKapsels
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt