Ze probeert te tanken, maar het is een elektrische auto: ze wordt gefilmd en uitgelachen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

20 Mei 2023

Ze probeert te tanken, maar het is een elektrische auto: ze wordt gefilmd en uitgelachen (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn dagen waarop gewoon niets "goed" gaat, bijvoorbeeld wanneer de technologie in opstand komt en er geen mogelijke oplossing is. Er zijn veel dingen die verkeerd kunnen gaan en gebeurtenissen die niet verlopen zoals we zouden willen.

De protagonist van dit verhaal weet er alles van, die het “zo bont maakte”, dat ze zelfs werd gefilmd met een mobiele telefoon terwijl ze een heel gewoon gebaar probeerde uit te voeren: haar auto tanken met benzine.

via Twitter

Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

De video werd geregistreerd door een andere klant van het tankstation die met zijn auto vlak voor de vrouwelijke protagonist stond. De man achter het stuur, geflankeerd door zijn vriend, kon het tafereel dat zich voor zijn ogen afspeelde niet geloven.

Door het hele filmpje heen horen we hem hartelijk lachen en grappen maken met zijn passagier terwijl beiden geschokt toekijken hoe de vrouw handelt.

De vrouw bevindt zich met haar voertuig naast de benzinepomp en heeft al betaald voor de service, dus bereidt ze zich voor om benzine te tanken in haar parelwitte auto. Hier kunnen we zien dat ze haar eerste twijfels begint te krijgen "over wat te doen": ze pakt de slang en bukt zich om te zoeken naar het speciale gat waar ze die moet plaatsen. Maar niets, er is geen spoor van. Het gelach op de achtergrond verandert in proesten.

Advertisement

De vrouw doet dan nog een poging, maar huivert alleen van verbazing als een ruitenwisser "trilt" bij haar aanraking. Dus besluit ze naar de voorkant van de auto te gaan, maar zelfs hier is ze nogal in de war omdat ze niet begrijpt waar ze "het pistool" in moet steken.

Op dit punt in de video kunnen we de twee mannen horen mompelen en vluchtige woorden van instemming uitwisselen. De man aan de passagierskant stapt uit de auto en gaat naar de vrouw toe om haar te helpen met haar "probleem". In werkelijkheid doet hij alleen maar alsof: beide mannen hadden namelijk meteen door dat het voertuig van de vrouw elektrisch was!

Dan voegt de man zich bij de vrouw en biedt aan om aan de slang te trekken en deze langer te maken, zodat de vrouw kan controleren of de tank aan de andere kant zat dan degene die ze tot nu toe had geïnspecteerd. We kunnen hem naar de camera zien draaien en naar zijn "medeplichtige" knipogen.

Uiteindelijk is het de man die het hele gebeuren filmt die uit het raam kijkt om de vrouw te laten weten dat ze een elektrische auto heeft, een feit dat hij meerdere keren onderstreept totdat de vrouw tot de conclusie van haar twijfels lijkt te zijn gekomen.

Het gedrag van de twee mannen is niet echt hoffelijk, maar het zal zeker meer dan enkelen aan het lachen hebben gemaakt. Wat denk jij ervan?

Advertisement