Een bruid geeft $100 aan de serveerster die tomatensaus over de witte jurk van haar schoonmoeder morste

Janine image
door Janine

15 Mei 2021

Een bruid geeft $100 aan de serveerster die tomatensaus over de witte jurk van haar schoonmoeder morste
Advertisement

Wat zou je doen om ervoor te zorgen dat je in de schijnwerpers blijft staan op de belangrijkste dag van je leven? Immers, als het gaat om gebeurtenissen, evenementen, doelen en vieringen die ons bijzonder aangaan, houden we er allemaal van om in het middelpunt te staan, en we tolereren niet dat iemand het moment van ons afpakt. Denk aan de trouwdag en de kledingkeuze; voor een bruid is het essentieel dat iedereen er minder mooi uitziet dan zij, de aandacht moet op haar en op de bruidegom gericht zijn...

via Chloe Bee/TikTok

Advertisement
Chloe Bee/TikTok

Chloe Bee/TikTok

Om deze reden mogen de kledingkeuzes van het paar dat op die dag gaat trouwen niet overschaduwd worden; denk aan de voldoening die deze vrouw, de hoofdrolspeler van dit grappige verhaal, zal hebben gevoeld toen ze ontdekte dat de geheel witte jurk die haar schoonmoeder tijdens haar bruiloft had gedragen onbedoeld met saus was besmeurd vanwege de onhandigheid van de dienstdoende serveerster.

Dezelfde serveerster plaatste een korte video op TikTok waarin ze uitlegt wat er gebeurde op de receptie, de onvergeeflijke fout die ze maakte en de verrassing een paar uur later waar ze direct getuige van was...

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

De serveerster Chloe Bee vertelde op TikTok dat ze per ongeluk wat warme saus over de witte jurk van de schoonmoeder van de bruid had gemorst; gelukkig heeft de vrouw zich niet bezeerd, maar de oudere vrouw schaamde zich zo erg, dat ze naar huis moest rennen om zich om te kleden en een nieuwe jurk aantrekken. Ook Chloe had wat moeilijkheden: in de video zei het meisje dat ze lijdt aan dyspraxie, een ziekte die haar vaak in het openbaar blokkeert en haar instinctief onhandig maakt, een syndroom dat haar kort daarna dwong om haar baan als serveerster op te zeggen.

Maar wat het meisje die dag niet verwachtte, waren de oprechte complimenten van de bruid: deze laatste bedankte niet alleen Chloe voor het per ongeluk morsen van de saus op de jurk van haar schoonmoeder, maar gaf haar ook een fooi van $100 voor wat ze had gedaan: omdat, zoals de bruid zei, geen enkele gast zich in het wit mag kleden en de show mag stelen!

eHow/YouTube

eHow/YouTube

Als jij de bruid was, hoe zou je dan hebben gereageerd op de gênante scène van de schoonmoeder en haar witte jurk? Misschien was het dragen van die kleur een slecht idee... hoe dan ook!

Advertisement