Een tiener slaat voor de zoveelste keer de deur van zijn kamer dicht en als straf zaagt zijn vader hem in tweeën

Janine image
door Janine

23 Oktober 2019

Een tiener slaat voor de zoveelste keer de deur van zijn kamer dicht en als straf zaagt zijn vader hem in tweeën
Advertisement

We zijn allemaal jong geweest en op een gegeven moment hebben we de wereld heel wat tienerwoede en angst laten zien. Mamma en pappa waren er misschien niet altijd blij mee, vooral vanwege de discussies die vaak werden gecreëerd tussen een tienerzoon en een uitgeputte ouder. Het komt allemaal weer goed, maar sommige ouders kiezen ervoor om het probleem anders aan te pakken: terwijl sommigen de voorkeur geven aan een psychologische straf, zoals een verbod op uitgaan, zijn anderen creatiever in het geven van voorbeeldige straffen. Dit is misschien een van de meest unieke straffen die een vader ooit aan zijn zoon heeft gegeven.

via Reddit / DutchBandit

Advertisement
Reddit

Reddit

Wanneer je tienerkind ietwat humeurig is en een slechte dag heeft, of zich gewoon boos maakt, zal hij zijn toevlucht zoeken in zijn kamer en zul je op magische wijze je imperiale macht over dat territorium verliezen, precies op het moment dat hij de deur van zijn kamer dichtslaat. Toen deze tiener voor de zoveelste keer zijn slaapkamerdeur in het gezicht van zijn vader dichtgooide, na een discussie, veranderde er iets. De vader besloot toen om hem een "creatieve" les te geven: gewapend met het juiste gereedschap zaagde hij letterlijk de deur van de slaapkamer van zijn zoon doormidden.

Op de foto kun je de depressieve blik bewonderen van een tiener die plotseling zijn privacy heeft verloren en niet kan geloven wat hij ziet. Onnodig te zeggen dat deze jongen de deur nooit meer in het gezicht van zijn vader dicht zal slaan.

Advertisement