Meisje besluit de hond te beschermen tegen de stromende regen met haar paraplu: de beelden zijn erg lief - BekijkDezeVideo.nl
x
Meisje besluit de hond te beschermen…
Veganistische vrouw beschuldigt supermarkt van misleiding: ze zouden haar “zonder haar medeweten” vlees hebben laten eten Deze familie heeft de kerstboom al in oktober opgetuigd

Meisje besluit de hond te beschermen tegen de stromende regen met haar paraplu: de beelden zijn erg lief

20 Oktober 2021 • Door Janine
1.186
Advertisement

We weten het goed, het is onmogelijk om niet ontroerd te zijn door de geweldige vriendschap tussen kinderen en hun harige vrienden. Heel vaak kunnen er prachtige vriendschappen ontstaan ​​waarin de kleintjes en de honden op dezelfde golflengte lijken te zitten. In feite zijn er veel onderzoeken die hebben aangetoond dat de ervaring van het thuis opgroeien met een hond de emotionele intelligentie van een kind ongelooflijk ontwikkelt, waardoor het een evenwichtiger volwassene wordt.

Het is daarom onmogelijk om niet ontroerd te raken tegenover deze beelden, waarin een klein meisje gewapend met een paraplu en laarzen tegen de zware regen besluit haar hond te beschermen in plaats van zelf te schuilen. Een gebaar dat opviel vanwege zijn oneindige tederheid...


Het zijn de kleine gebaren van vriendelijkheid die soms het verschil maken. Of het nu een hand is als we gevallen zijn, een schouder om op uit te huilen, of gewoon een warm drankje aangeboden aan het einde van een lange dag, eenvoudige gebaren maken de wereld een betere plek en verdienen het altijd om gevierd te worden.

Kinderen slagen er heel vaak in om zo natuurlijk en spontaan te zijn met hun viervoeters, zozeer zelfs dat ze prachtige vriendschappen ontwikkelen. Dit is het geval van een klein meisje dat de hoofdrol speelt in een video die onlangs op TikTok is gepubliceerd en die ons laat zien hoezeer de kleintjes aandacht besteden aan de behoeften van anderen.

De clip duurt maar een paar seconden, een paar afbeeldingen om de tederheid van het moment te begrijpen. In de verte een klein meisje in de hevige regen vergezeld van haar trouwe hondje. Op een gegeven moment maakt het meisje met de regenlaarzen zich zichtbaar zorgen om haar hond, die ondanks de stromende regen aan haar zijde blijft.

Het meisje, na een snelle blik op haar paraplu, lijkt geen twee keer na te denken: ze trekt de capuchon van haar jas op, gaat vlak naast haar hond staan en beschermt hem tegen het water door hem haar kleine paraplu te geven. Nu is zij het die de regen opvangt, maar uit de video is het mogelijk om de vreugde van het kleine meisje waar te nemen vanwege haar extreem lieve gebaar.

De scène van slechts 12 seconden ging meteen viraal vanwege de vanzelfsprekendheid waarmee het kleine meisje voor haar vriend lijkt te zorgen en in een zeer korte tijd bijna 4 miljoen likes en bijna 24 duizend reacties verzamelde.

Advertisement

Het zijn maar een paar afbeeldingen, maar toch lijken ze genoeg te zijn om ons te laten begrijpen hoezeer een mantel niet altijd nodig is om echte helden te zijn, integendeel, heel vaak zijn het de kleine attenties en dit meisje met een hart van goud demonstreert het met veel spontaniteit!

De video die op TikTok is gepost, kun je hier bekijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt