7-jarige jongen kan tranen niet bedwingen bij het zien van een puppy: "vanaf nu ben ik je beste vriend" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

25 September 2022

7-jarige jongen kan tranen niet bedwingen bij het zien van een puppy: "vanaf nu ben ik je beste vriend" (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn momenten waarop je het gevoel wilt hebben dat je dierbaren dicht bij je zijn, misschien met een vriendelijk gebaar, met een woord van troost of met een kleinigheidje. De hoofdpersoon van dit verhaal had precies dat nodig, nadat hij zich na een moeilijke week op school een beetje verdrietig voelde en aandacht nodig had.

Zijn grootouders vonden een manier om hem een ​​goed gevoel te geven en gaven hem een ​​verrassing die hem sprakeloos maakte. Laten we samen uitzoeken wat het is.

via Rebecca Sparkle Browne /Facebook

Advertisement
Rebecca Sparkle Browne /Facebook

Rebecca Sparkle Browne /Facebook

Jensen Stuart is een 7-jarige jongen uit Doncaster, in Engeland, die het hele web ontroerde vanwege de mooie en emotionele reactie die hij had bij het zien van een geschenk dat hij van zijn grootouders ontving. Het moment werd door hen vastgelegd en gedeeld door zijn moeder Rebecca Browne op sociale media.

Op de afbeeldingen zien we het kind uit school komen met een jas en capuchon op zijn hoofd. In de woonkamer van zijn huis begroet Jensen meteen zijn grootouders en ziet dat er een geschenkdoos op de grond staat. "Raad eens - zegt de grootvader tijdens het filmen van de scène - Je oma en ik hebben iets voor je meegebracht". Geïntrigeerd en aangemoedigd door de twee, komt hij dichterbij, opent het pakket en ziet tot zijn verbazing een kleine pup voor zich. Een zwarte bol wol waarvoor het kind rent om zijn grootmoeder te bedanken en zich in haar armen werpt.

Advertisement
Rebecca Sparkle Browne /Facebook

Rebecca Sparkle Browne /Facebook

Ondertussen zorgt moeder Rebecca ervoor dat de puppy uit de doos wordt gehaald en overhandigt het aan haar zoon die, dolblij, zijn tranen niet kan bedwingen. De vreugde en ook de dankbaarheid jegens de grootouders is te groot, dus laat hij zich in een bevrijdende huilbui gaan. Kort daarna stelt de kleine zich voor aan zijn nieuwe viervoeter en zegt: "Hoi, ik ben Jensen, vanaf nu ben ik je beste vriend".

Een werkelijk ontroerend tafereel dat ons eraan herinnert hoe eenvoudig het is om de kleintjes gelukkig te maken. Vaak weten we niet wat we moeten doen, gaan we op zoek naar het perfecte geschenk, een kostbaar object of wie weet wat nog meer, terwijl heel weinig voldoende zou zijn om van een dierbare de meest gelukkige persoon ter wereld te maken.

Jensen has had a horrible week, even in tears again today leaving school! So coming home to this has made his week💜 I couldn’t ask for a better Mum & Dad and Jensen certainly couldn’t ask for better Grandparents! He’s absolutely buzzing and can’t wait to sleep at Nans tomorrow to play with his “Buddy” 💜 🐶 Junkin Media.

Pubblicato da Rebecca Sparkle Browne su Giovedì 9 maggio 2019

Voor Jensen was het precies zo en we zijn er zeker van dat kleine Buddy van hem een ​​vrediger en zelfverzekerder kind zal maken door de genegenheid die hem omringt.

Advertisement