Haar 9 maanden oude zoon heeft zoveel haar dat het lijkt alsof hij een pruik draagt: "Ze houden me steeds aan op straat!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar 9 maanden oude zoon heeft zoveel…
Op 88-jarige leeftijd blijft hij voetballen als keeper van het team: De was zou niet binnenshuis moeten drogen: enkele van de belangrijkste redenen

Haar 9 maanden oude zoon heeft zoveel haar dat het lijkt alsof hij een pruik draagt: "Ze houden me steeds aan op straat!"

14 Oktober 2021 • Door Janine
1.745
Advertisement

Sommige baby's worden geboren met veel haar, andere lijken zelfs kaal te zijn. Waarom dit verschil? In werkelijkheid wordt geen enkel kind echt kaal geboren, omdat de zogenaamde nesthaartjes al aanwezig zijn voordat de baby wordt geboren, oftewel een dun laagje haar dat het hoofd bedekt. Vanaf 6 maanden tot het eerste levensjaar valt dit haar uit en maakt plaats voor de groei van "echt haar". Er zijn echter kinderen die geboren worden met een nogal dikke bos haar, zo dik dat we denken dat ze een pruik op hun hoofd hebben. Emma Mooney is een 35-jarige moeder die deze situatie heel goed kent: haar zoon Charlie Foster is pas 9 maanden oud, maar hij heeft zulk lang haar dat vreemden haar op straat om uitleg vragen!

via: Mirror
Pubblicato da Emma Mooney su Sabato 20 marzo 2021

Charlie Foster kwam ter wereld met heel dik haar: vanaf zijn eerste levensdag was het duidelijk dat hij een "langharige" zou zijn! In feite is dat dikke zwarte haar geleidelijk veranderd in prachtig haar, misschien een beetje ongewoon voor een baby van 9 maanden oud. Charlie heeft zoveel haar dat mensen de moeder op straat aanhouden om te vragen of het echt is of een pruik. Als je dat lieve gezichtje van Charlie ziet, lijkt hij net een pop: geen wonder dat mensen zo nieuwsgierig zijn als ze hem op straat in de kinderwagen zien.

Zoals de moeder bevestigde, voelt het alsof je met een kleine beroemdheid loopt als mensen haar elke keer vele malen stoppen om haar een paar vragen te stellen over het haar van haar zoon. Emma zei dat ze hem voor het eerst naar de kapper had gebracht toen hij nog maar 4 maanden oud was. De kapper keek Emma aan en vroeg haar: "Welk kapsel wil je?", zich niet bewust dat de vrouw er niet was om haar haar te knippen; Emma antwoordde zonder blikken of blozen: "Oh, het is niet voor mij... het is voor hem!". Zelfs de kapper kon niet geloven dat Charlie al zoveel haar had!

Advertisement

Al dat haar geeft het een schattige en super lieve uitstraling: het is moeilijk om niet te glimlachen als je ernaar kijkt! Emma beweert dat ze hem op Halloween zou kunnen vermommen als de perfecte graaf Dracula, omdat het voldoende zou zijn om al het haar naar achteren te kammen met een beetje gel: “Het zou perfect zijn!".

Kijk maar eens goed naar hem... het is zijn haar, het is geen pruik! Vind je het niet schattig?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt