Zijn twee kinderen knippen zijn haar voor de grap tijdens een dutje: "Wie in slaap valt, verliest!"

Janine image
door Janine

08 December 2022

Zijn twee kinderen knippen zijn haar voor de grap tijdens een dutje: "Wie in slaap valt, verliest!"
Advertisement

Bij kinderspelletjes lijkt het bijna alsof alles is toegestaan, dat elke regel en elke consequentie, negatief of positief, voortkomt uit de verschillende gedragingen binnen een geweldig spel. Dit is misschien de reden waarom de kleintjes meestal voor rampzalige catastrofes zorgen die hun ouders aan het eind van de dag aan het lachen maken. De man in dit verhaal lachte met enige bitterheid toen hij erachter kwam wat zijn twee zoontjes hem hadden aangedaan tijdens een dutje. De man werd namelijk wakker met minder haar: de twee kleintjes, broer en zus, hadden het grootste deel van zijn haren afgeknipt!

via TikTok / susgutierrez

Advertisement
TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

De vrouw van de man vond het leuk om de scène te filmen toen hij wakker werd en plaatste deze online zodat gebruikers ervan konden genieten. De video ging al snel het web rond en deed duizenden gebruikers glimlachen. In het korte fragment zien we de man op de voorgrond geschokt kijken, alsof hij zich net heeft gerealiseerd wat er is gebeurd, en op de achtergrond is het gelach van kinderen te horen. Zijn vrouw vraagt ​​hem wat er is gebeurd, ongelovig en op haar beurt geamuseerd: "Wat is er met je gebeurd? Wie heeft je dit aangedaan? Heb je niets gemerkt?”. De man is gedesoriënteerd, maar hij lijkt zich bewust van de ramp die zijn kinderen hebben aangericht door zijn haar zonder enige logica af te knippen.

Advertisement
TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

Geconfronteerd met zo'n ramp lijkt de enige oplossing in feite te zijn om het hoofd volledig kaal te scheren, om te wachten tot het haar weer groeit. De kinderen zijn geamuseerd door de grappige blikken van hun vader en kunnen niet stoppen met lachen. Ook webgebruikers vonden de video amusant: de mensen die het hebben bekeken zijn er al meer dan 1,5 miljoen, de reacties en commentaren niet meegerekend. Sommige gebruikers hebben opgemerkt: "Ze hebben hem kaalgeplukt" en ook "Hij die in slaap valt, verliest".

TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

Hoe zou jij reageren als je kind je haar knipt tijdens een middagdutje? In dit geval lijkt het erop dat alles met een glimlach is opgelost: vroeg of laat groeit het haar weer aan!

Advertisement