Ze zijn pas 35 jaar oud maar zijn al grootouders geworden: "We houden van onze nieuwe rol" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze zijn pas 35 jaar oud maar zijn al…
Een stel verandert het leven van een dakloze door hem uit te nodigen om in de tuin van hun huis te wonen Ze denkt dat de vriendin van haar dochter slecht te eten krijgt omdat ze veganistisch is en maakt stiekem vleesgerechten voor haar klaar

Ze zijn pas 35 jaar oud maar zijn al grootouders geworden: "We houden van onze nieuwe rol"

16 Oktober 2021 • Door Janine
7.617
Advertisement

We zijn er meestal aan gewend om grootouders van een bepaalde leeftijd voor hun kleinkinderen te zien zorgen. Maar wie zei dat alleen mensen met grijs haar als "grootouders” kunnen worden beschouwd? In Engeland verwelkomde een heel jong stel hun eerste kleindochter, Isla-May, waarmee ze alle records braken (althans nationaal). De grootouders van dit kind zijn namelijk pas 35 en 34 jaar oud! Het zijn Jenni Medlam, een 34-jarige vrouw, en haar man Richard, 35. De vrouw werd heel jong zwanger van haar eerste dochter, Charmaine, die op haar beurt ook heel jong beviel, waardoor haar moeder een jonge oma werd. Als je ze op de foto's bekijkt, zien Jenni en Richard er natuurlijk niet echt uit als traditionele grootouders!


The most beautiful Mummy & baby girl! 🤱🏻👣💓

Pubblicato da Jenni Medlam su Domenica 11 luglio 2021

Jenni was pas 17 toen ze zwanger werd van Charmaine en het lijkt erop dat Charmaine de "traditie" voortzet door ook heel jong een kind te krijgen. Charmaine beviel in juni 2021 van de kleine Isla-May, waarmee haar ouders, Jenni en Richard, grootouders van in de dertig werden. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze waarschijnlijk de jongste grootouders van het land.

Als ze in het gezelschap van Charmaine en haar kleindochter wandelen, denken veel mensen dat Isla-May de dochter van Jenni en Richard is: "De meeste mensen geloven het niet als we ze de waarheid vertellen. Maar ik begrijp natuurlijk waarom mensen denken dat wij de ouders zijn, aangezien we nog maar dertigers zijn”.

Had the best day! ☀️🎢🧡

Pubblicato da Jenni Medlam su Martedì 10 agosto 2021

Zowel Richard als Jenni houden van hun nieuwe rol als opa en oma en waarderen het feit dat ze veel langer dan normaal van het gezelschap van hun kleinkinderen kunnen genieten. Bovendien sluiten ze niet uit dat ze op een dag zelfs achterkleinkinderen zullen krijgen!

Hoe dan ook, wie zou haar dochter beter kunnen begrijpen en steunen tijdens haar vroege zwangerschap dan Jenni?

"Ik wist precies hoe Charmaine het zou vinden om haar moeder te moeten vertellen dat ze zwanger was," herinnerde Jenni zich, "maar ik vertelde haar dat het haar lichaam en haar beslissing is en dat ik haar hoe dan ook zou steunen. En sindsdien heeft het zwanger worden haar echt doen groeien, Isla was haar creatie. Ze is een geweldige moeder en ik denk dat ze de band tussen Charmaine en mij nog sterker heeft gemaakt. Ik denk dat ze nu nog meer respect voor mij heeft, als moeder. We wonen ook allemaal samen onder één dak, dat is heerlijk."

Advertisement

Proud Nanna 😍👣🎀

Pubblicato da Jenni Medlam su Martedì 29 giugno 2021

Jenni steunt haar dochter en zou ook graag zien dat het oude stereotype dat "het leven van jonge moeders eindigt met een zwangerschap" niet klopt: je kunt studeren, werken en ook voor jezelf zorgen als je kinderen krijgt! Het leven eindigt niet bij het eerste kind. Zeker, de steun van Jenni en Richard mankeert nooit: "Charmaine en de vader van de baby zijn bijna twee jaar samen, dus Isla-May heeft de hele familie bij elkaar. We zorgen vaak voor haar, om Charmaine een pauze te geven. Ik denk dat het ons nog dichterbij heeft gebracht. Mijn andere dochters vinden het helemaal geweldig om een ​​baby in huis te hebben, ze vinden het heerlijk om een ​​nichtje te hebben."

Wat te zeggen, we wensen deze prachtige familie veel geluk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt