Vader neemt 6-jarige dochter mee uit eten en krijgt briefje van onbekenden: "Je bent een geweldige vader" - BekijkDezeVideo.nl
x
Vader neemt 6-jarige dochter mee uit…
Tweejarige jongen doet het huishouden en snijdt zelf fruit: de opvoeding van zijn moeder leidt tot discussie Vrouw in vliegtuig “dringt” de ruimte van andere passagiers binnen met haar lange haar: het zorgt voor een verhitte discussie

Vader neemt 6-jarige dochter mee uit eten en krijgt briefje van onbekenden: "Je bent een geweldige vader"

27 Oktober 2021 • Door Janine
5.180
Advertisement

Ouders spelen natuurlijk een onmisbare rol in de groei van een kind, dat onvermijdelijk een vader of moeder mist. Helaas zijn er veel kinderen die geen ouders hebben of er maar één hebben. Het volstaat te zeggen dat in de Verenigde Staten vijftien miljoen kinderen geen vader hebben, dat wil zeggen dat 1 op de 3 kinderen hun kindertijd en adolescentie doormaakt zonder een vaderfiguur te kennen. Misschien is het om deze reden dat het beeld van een vader die uit eten gaat met zijn 6-jarige dochter zo vertederd en tot nadenken zet over hoe belangrijk deze momenten van delen tussen vaders en kinderen zijn.

foto: Imgur

Een alleenstaande vader bleef niet onopgemerkt die op Valentijnsdag zijn dochtertje meenam om te eten in de Spaghetti Factory voor wat in alle opzichten een afspraakje tussen vader en dochter leek. De vader wist echter niet dat hij werd geobserveerd, of beter gezegd, hij besefte het pas toen de serveerster hem een ​​met pen geschreven briefje gaf met de volgende tekst:

"Hallo! Sorry dat ik je bespioneer, maar mijn man en ik zagen je met je dochtertje en we waren zo onder de indruk: je bent een geweldige vader!". Het briefje vervolgde vervolgens op deze manier: "Van twee volwassenen die zonder vader zijn opgegroeid, kunnen we zeggen dat het erg belangrijk is om een ​​vaderfiguur te hebben als je een kind bent. Ga zo door, papa! Het eten krijgen jullie van ons! :)".

De vader, die zelf de foto publiceerde van het briefje dat het paar hem had gestuurd, zei dat hij ontroerd was: "Ik geef toe, ik heb gehuild aan tafel. Dus dankzij deze onbekenden die we toevallig hebben ontmoet. Dank jullie wel”, schreef hij als onderschrift bij zijn foto. Zijn post kreeg natuurlijk veel aandacht, met meer dan 1 miljoen views en honderden ondersteunende reacties. "De manier waarop je haar behandelt, zal bepalen wat voor soort man ze zoekt als ze ouder wordt. Je doet het geweldig (ik ben opgegroeid zonder vader)" is een van de vele opmerkingen, terwijl een andere persoon schreef: “Dit alles te lezen maakte me aan het huilen, omdat de vader van mijn zoon hem bijna niet meer ziet. Ik ben blij te weten dat er mannen zijn zoals jij."

Hoe belangrijk vind jij een moment van delen tussen ouder en kind?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt