Schoolmedewerkster in moeilijkheden ontvangt geld en een nieuwe auto van een "geheime kerstman" - BekijkDezeVideo.nl
x
Schoolmedewerkster in moeilijkheden…
Straatverkoper slaagt erin om alle 4 de dochters naar de universiteit te sturen, ook al geloofde niemand het Een hond op de snelweg leidt de politie naar de plaats van een ongeval en redt haar baasje

Schoolmedewerkster in moeilijkheden ontvangt geld en een nieuwe auto van een "geheime kerstman"

10 Januari 2022 • Door Janine
2.093
Advertisement

Wie is er nooit in een wanhopige situatie geweest en verlangde naar de komst van een wonder? Of de interventie nu van goddelijke oorsprong is of niet, het maakt niet uit, wanneer je door economische en gezondheidsproblemen in moeilijke situaties terechtkomt. In de Verenigde Staten is er een televisieprogramma dat elk jaar enkele van de meest behoeftige mensen in het land beloont die zich hebben aangemeld voor externe financiële hulp. Een voorzienige hulp die precies in de dagen van de kerstdagen arriveert.

Cheryl Stewart, een conciërge op een Amerikaanse school, kreeg dankzij dit programma een onverwacht geschenk: een anonieme weldoener schonk haar namelijk een kwart miljoen dollar en een gloednieuwe auto. De vrouw is net hersteld van een tumor, maar haar man lijdt ook aan dezelfde ziekte en ondergaat een kostbare behandeling - de timing van deze “geheime kerstman” was daarom perfect om haar situatie te verlichten!


In de Amerikaanse uitzending "East Idaho News" wordt een persoon in nood vereerd met een groot geldbedrag, terwijl alles wordt vastgelegd door camera's en uitgezonden op de nationale zenders.

Deze keer was het Cheryl Stewart, een conciërge op de Teton High School, in Idaho, die door het programma werd beloond. Cheryl is net hersteld van een tumor en probeert dure behandelingen te ondersteunen om de gezondheidsproblemen van haar man te verlichten, die ook aan dezelfde ziekte en aan lupus lijdt. Een moeilijke situatie voor deze vrouw - geliefd bij iedereen - die zelfs pech met haar auto kreeg en een lange busrit moet maken om haar werkplek te bereiken. Om haar medische rekeningen te kunnen betalen, moest deze goedhartige conciërge verschillende klussen en veel opofferingen doen.

Om te zorgen dat de verrassing effect zou hebben, werd Cheryl door de schoolleiding gebeld voor een spoedklus. Ze had nooit verwacht verslaggever Nat Eaton te vinden met een cadeau voor haar: een kwart miljoen dollar en een spiksplinternieuwe auto. Natuurlijk was er een groot verrassingsfeest dat werd geregistreerd door de uitzending. De reactie van Cheryl was sensationeel, de vrouw kon haar ogen niet geloven: "Oh nee, je maakt een grapje, toch?”, zegt Cheryl tegen de verslaggever en valt bijna van emotie op de grond.

Natuurlijk zijn Cheryl's problemen niet permanent opgelost, maar voor haar is het een belangrijke erkenning en een nuttige steun om door deze moeilijke tijd in haar leven heen te komen. Dit is tenslotte een geweldige manier om anoniem te doneren aan degenen die het echt nodig hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt