Oudere man laat 14 kerstcadeaus achter voor de dochter van de buurman voordat hij overlijdt: ze zal er één per jaar openen

Janine

18 December 2022

Oudere man laat 14 kerstcadeaus achter voor de dochter van de buurman voordat hij overlijdt: ze zal er één per jaar openen
Advertisement

Het is echt verbazingwekkend hoe de meesten van ons onze buren waarschijnlijk helemaal niet kennen. Ondanks de korte afstand die de toegangsdeuren van huizen vaak scheidt - en in sommige gevallen echt een kwestie van enkele meters - komt men bijna nooit in contact met de buren. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, en dit verhaal zal het je bewijzen. Ken Watson was waarschijnlijk de "perfecte buurman": een oudere man vol vitaliteit, met een aantal ongelooflijke verhalen achter de rug, die genegenheid voelde voor zijn jonge buurman Owen Williams en zijn gezin. Owen kreeg in 2016 een dochter en meneer Watson beschouwde haar als een kleindochter. Helaas is meneer Watson in 2018 overleden, maar hij had een manier bedacht om er nog jaren voor zijn “geadopteerde kleindochter” te zijn.

via CNN

Advertisement
sevenponds.com

sevenponds.com

Naarmate Kerstmis nadert, beginnen we dat gevoel van geluk vermengd met melancholie te voelen, dat zich elk jaar herhaalt. Meneer Watson wist ongetwijfeld hoe hij zijn buren en hun dochtertje, die hij behandelde alsof ze zijn eigen kleindochter was, deze feestdagen en ook de rest van het jaar moest verwelkomen. Helaas stierf de 80-jarige Ken Watson in 2018, toen de kleine Cadi nog maar twee jaar oud was. Owen Williams en zijn familie wisten niet dat meneer Watson een heel lieve verrassing voor hun dochter had gepland.

Op een dag klopte de dochter van meneer Watson op de deur van Owen en liet een ​​doos vol ingepakte cadeautjes achter: 14 kerstcadeautjes bedoeld voor Cadi. Meneer Watson had ze allemaal gekocht en ingepakt om ze achter te kunnen laten bij het kleine meisje, dat ze de volgende kerstdagen zou kunnen openen.

Twitter / OwsWills

Twitter / OwsWills

Een cadeau voor elke kerst, tot Cadi 16 werd. Watson beschreef het moment waarop hij besefte wat die kerstcadeaus waren: "De dochter van Watson zag er nogal emotioneel uit en ik had een brok in mijn keel. Mijn vrouw was in Ierland aan het videobellen met haar moeder. Ik zette de doos met de pakjes op het aanrecht en mijn vrouw begon te huilen en ik begon te huilen, en haar moeder begon ook te huilen."

Voor nu heeft Cadi haar eerste 3 cadeautjes geopend: een speelgoedgeit, een houten trein met de letters van haar naam en een album om te kleuren en te tekenen.

Advertisement
Twitter / OwsWills

Twitter / OwsWills

Owen vroeg zich af of ze alle cadeautjes hadden moeten openmaken, om bijvoorbeeld te voorkomen dat een inmiddels zestienjarige Cadi met kinderspeelgoed zou eindigen, maar de meeste Twitteraars waarmee het verhaal werd gedeeld zeiden van niet. Cadi opent één geschenk per jaar en het wordt een mooie traditie en een kerstverhaal om in de toekomst te herinneren en te vertellen.

Twitter / OwsWills

Twitter / OwsWills

Owen was echter behoorlijk verrast toen hij ontdekte dat de meerderheid van de gebruikers die hem schreven toegaf dat ze hun buren niet kenden: "Het valt me ​​op hoe weinig mensen hun buren kennen. Velen schrijven me: 'Oh wat een mooi verhaal, ik ken mijn buren niet eens.'"

Wat te zeggen, een verhaal dat ons ontroerde en waarvan we hopen dat het ervoor zal zorgen om dit jaar een daad van vriendelijkheid jegens onze buren te maken.

Advertisement