Een voetballer geeft een nieuw thuis aan de oppas van zijn kinderen die eerder in een vervallen houten huis woonde

Janine

09 Januari 2022

Een voetballer geeft een nieuw thuis aan de oppas van zijn kinderen die eerder in een vervallen houten huis woonde
Advertisement

Echte kampioenen worden niet alleen op het veld herkend door het aantal doelpunten dat ze maken, maar vooral door hoe ze zich buiten het veld gedragen. De Argentijnse speler Hernán Barcos, bijvoorbeeld, heeft zich meer dan eens bewezen als een kampioen met een hart van goud, met name toen hij een nieuw huis schonk aan de oppas van zijn kinderen. Het idee kwam van Barcos en zijn vrouw Giuli Cunha, die Maria, hun huishoudster, wilden helpen. Maria woonde met haar kinderen in een heel eenvoudig houten huis dat een beetje vervallen was - daarom wilde de Argentijnse voetballer haar een ​​nieuw huis geven. Een gebaar van grote liefde waardoor Mary en haar kinderen hun levensomstandigheden konden verbeteren.

via RPP Noticias

Advertisement

Maria is de huishoudster van de voetballer Hernán Barcos en zijn vrouw Giuli Cunha, die zeggen dol te zijn op deze geweldige vrouw die niet alleen voor haar eigen kinderen zorgt, maar ook elke dag voor die van hen. Maria heeft vier kinderen en woonde in een heel eenvoudig maar nogal vervallen houten huisje - geen ideale plek voor een gezin! Aanvankelijk hadden Barcos en Cunha echter geen idee hoe de oppas van hun kinderen leefde, maar toen ze erachter kwamen, besloten ze haar op hun eigen manier te bedanken.

In feite is Maria snel een zeer belangrijk lid van de familie van de voetballer geworden, die zijn werk niet gemakkelijk zonder haar hulp zou kunnen uitvoeren. Om deze reden hebben zowel hij als zijn vrouw besloten om Mari - zoals ze haar liefkozend noemen - een comfortabeler huis te geven.

Naast een relatie betreft het werk is er een diepe vriendschap tussen Maria en het echtpaar ontstaan. Een relatie die voortkomt uit de foto's die de oppas deelt en uit de liefdevolle opmerkingen die Giuli vaak onder elke foto achterlaat.

De buurt waar Maria nu woont is hetzelfde als voorheen, maar het huis waarin ze woont is veel mooier en moderner dan het vorige. De muren zijn afgewerkt, er zijn vloeren, het meubilair is nieuw en de kamers zijn licht: kortom een ​​niet onverschillige verandering richting welzijn!

Advertisement
Unsplash / Not the actual photo

Unsplash / Not the actual photo

Barcos en zijn vrouw konden het zich blijkbaar veroorloven om hun oppas zo'n groot en prachtig geschenk te geven, en om vriendelijk te zijn voor anderen is nog minder nodig. Een simpele daad van vriendelijkheid kan iemands dag ten goede veranderen. Ook al lijkt het een kleine druppel in de oceaan, het is een voorbeeld om elke dag te volgen en toe te passen: alleen op deze manier kunnen we een betere wereld hebben!

Advertisement