Hij weigert zijn biologische dochter naar het altaar te vergezellen, maar zegt ja op het verzoek van zijn adoptiedochter - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij weigert zijn biologische dochter…
Zie je de kat de trap op of af gaan? Het antwoord kan veel van je karakter onthullen Ze bevalt van een tweeling met het syndroom van Down en zegt:

Hij weigert zijn biologische dochter naar het altaar te vergezellen, maar zegt ja op het verzoek van zijn adoptiedochter

22 Maart 2022 • Door Janine
4.402
Advertisement

Een 49-jarige man vroeg zich af of hij het juiste deed toen zijn twee dochters hem vroegen om hen naar het altaar te begeleiden. Hij vertelde zelf de details van het verhaal op Reddit en ontving er zeer harde reacties van gebruikers over. De man legde uit dat hij twee dochters heeft: de oudste, geboren uit zijn eerste huwelijk en een tweede dochter, geadopteerd nadat hij met zijn huidige vrouw was getrouwd. Terwijl hij van hen beiden houdt, is de jongste dochter degene met wie hij altijd heeft gewoond en was ze de eerste die hem vroeg haar naar het altaar te vergezellen. Toen de andere dochter hem vertelde dat ze ging trouwen en dat ze wilde dat haar vader haar naar het altaar zou begeleiden, was de man verrast en antwoordde hij alleen maar dat "hij erover had moeten nadenken". Kortom, je kunt je voorstellen hoe gekwetst de oudste dochter moest zijn…

via: Reddit

Het huwelijk is een belangrijke stap en volgens de traditie is de vader van de bruid degene die de dochter naar het altaar begeleidt. Toen zijn 23-jarige dochter, Julie, hem vertelde dat ze ging trouwen met haar vriend en dat ze heel graag wilde dat hij haar naar het altaar zou vergezellen, aarzelde de man geen moment. Hoewel niet zijn biologische dochter, was Julie pas 2 jaar oud toen de man met haar moeder, zijn huidige vrouw, trouwde; en aangezien Julie's biologische vader afwezig was in het leven van zijn dochter, besloot hij haar te adopteren. De man geeft in zijn verhaal voortdurend aan dat hij van beide dochters evenveel houdt, maar toen de oudste, Marie, hem vroeg om haar naar het altaar te begeleiden, was hij perplex. Toch is een negatief antwoord op een dergelijk verzoek moeilijk voor te stellen.

Het is waar dat Julie meer aan haar vader gehecht is omdat ze altijd bij hem thuis heeft gewoond, terwijl Marie meer aan haar moeder is gehecht, die haar voogdij heeft gekregen. Maar een vader is altijd een vader, toch? Dus Marie aarzelde niet om hem te vragen om bij haar bruiloft aanwezig te zijn.

"Een paar weken geleden vroeg Marie me om met haar koffie te gaan drinken, en vertelde me dat ze zwanger was en binnenkort gaat trouwen. Om eerlijk te zijn, overrompelde me dit omdat ik niet eens wist dat ze een vriend had. Ze zegt dat ze een eenvoudige bruiloft zal hebben en over niet al te lange tijd, omdat ze niet te veel wil uitgeven, wat betekent dat haar bruiloft over 3 maanden zal zijn. Ze zegt dat het een kleine ceremonie zal zijn en ze vroeg me om haar naar het altaar te begeleiden”, verteldei de vader.

"Ik voelde me vreemd omdat ik haar vriend niet eens ken en het was allemaal zo plotseling, dus ik vroeg haar of ik erover mocht nadenken. Het leek alsof dit antwoord haar verraste, maar ze begreep het. Toen ging ik naar huis en deelde Marie's verzoek mee aan mijn vrouw en dochter, en Julie vroeg me beleefd te weigeren, omdat ze als eerste naar het altaar wilde worden gebracht, aangezien ze het als eerste vroeg. Kortom, ik denk dat ik me met haar sterker verbonden voel”, vervolgde de man.

Advertisement

Dat gezegd hebbende, stuurde de vader Marie een bericht waarin hij weigerde haar naar het altaar te vergezellen, vergezeld van een korte uitleg waarin hij benadrukte dat hij er altijd voor haar zou zijn. De jonge vrouw belde hem natuurlijk meteen in tranen en schreeuwde in zijn gezicht wat een vreselijke vader hij was omdat hij zoiets weigerde. De enige voorstanders van deze keuze waren de huidige echtgenote en de geadopteerde dochter, die de exclusiviteit hadden gevraagd op de aanwezigheid van de vader op de bruiloft

De man voelde zich erg schuldig door dit alles en vroeg om advies van Reddit-gebruikers, die zijn ogen begonnen te openen. In feite steunde niemand de redenen voor de man en zijn geadopteerde dochter, en iedereen herhaalde hoe slecht zijn gedrag jegens zijn oudste dochter was geweest.

Hoe had hij volgens jou moeten handelen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt