Twee levens op zijn kop: na 10 jaar huwelijk en twee kinderen ontdekt hij dat zijn vrouw zijn zus is

Janine image
door Janine

02 Juli 2023

Twee levens op zijn kop: na 10 jaar huwelijk en twee kinderen ontdekt hij dat zijn vrouw zijn zus is
Advertisement

Er zijn geen regels in de liefde: het hart kan niet worden beheerst. Conflicten ontstaan ​​vaak juist uit situaties die verband houden met relaties van sentimentele aard: verraad, jaloezie, frustratie door onbeantwoord te blijven, zijn slechts enkele hiervan. Veel concepten over moraal en “het juiste doen” vallen weg als je verliefd bent.

We hebben het over een gevoel dat zo sterk is dat het in het verleden zelfs tot oorlogen heeft geleid. Vandaag de dag is het nog steeds de drijvende kracht en protagonist van veel gebeurtenissen, zoals dat van dit stel: ze zijn smoorverliefd, gelukkig getrouwd en hebben twee prachtige kinderen. Nu hebben ze ontdekt dat ze heel naaste verwanten zijn...

via Lavanguardia

CORSO BIBLICO CRISTADELFIANO Lezione 33 AFFRONTARE I PROBLEMI NEL MATRIMONIO Lettura: Matteo 19

Gli scopi di Dio per...

Pubblicato da I cristadelfiani fratelli e sorelle in Cristo su Mercoledì 24 agosto 2022

cottonbro studio/Pexels - Not the actual photo

De namen van de twee jonge mensen werden niet bekendgemaakt, ook om hun privacy te waarborgen. Gebruiker themanbrown8, een maker van digitale inhoud, heeft echter wat multimediamateriaal gepost, waardoor we wat meer te weten komen van hun verhaal.

"Ik ontmoette deze mooie vrouw in 2008, we trouwden in 2011 en kregen ons eerste kind in hetzelfde jaar, daarna kregen we ons tweede kind in 2015. Nu, na tien jaar huwelijk, hebben we ontdekt dat we broer en zus zijn”, zegt de hoofdrolspeler, de echtgenoot in een video.

Er wordt niet gespecificeerd hoe ze zich bewust werden van het feit dat hen onvermijdelijk schokte. Maar één ding is zeker: de gelijkenis tussen de twee is opvallend. Natuurlijk leidden de beelden tot zeer gemengde reacties.

Advertisement
Tunoticia Hoy Cerete/Facebook

Tunoticia Hoy Cerete/Facebook

"Hoe kan het dat jullie niet beseften hoeveel jullie op elkaar lijken? Ik zou mezelf wel wat vragen hebben gesteld..."; "hoewel ze in het duister hebben gehandeld over de waarheid, moeten ze, nu ze weten hoe de zaken ervoor staan, op de meest verantwoordelijke manier handelen"; "willen jullie bij elkaar blijven, nu jullie weten dat jullie broer en zus zijn? En hoe vertellen jullie de kinderen over de situatie?", dit zijn de vragen die het meest populair zijn onder de reacties onder de video.

Het paar besloot uiteindelijk om ondanks alles bij elkaar te blijven. Ze benadrukten ook dat ze, ondanks dat ze ontdekt hebben dat ze een bloedband hebben, hun kinderen samen zullen opvoeden, maar dat ze die schokkende waarheid nog niet aan hen hebben meegedeeld.

Ondanks de vele vragen en nieuwsgierigheid van gebruikers op social media, gaf het koppel hierover geen details vrij. Maar tussen "gesloten" adopties en originele en innovatieve methoden van conceptie lijkt het niet zo ingewikkeld hoe episodes zoals deze kunnen voorkomen. Wat denk jij ervan?

Advertisement