Bruidegom is ontroerd als hij de vrouw ontmoet die leeft dankzij het hart van zijn overleden broer

Janine image
door Janine

17 April 2022

Bruidegom is ontroerd als hij de vrouw ontmoet die leeft dankzij het hart van zijn overleden broer
Advertisement

Het hebben van een broer of zus kan veel betekenen in iemands leven. Iedereen die er een heeft, weet hoe belangrijk hij of zij kan zijn als figuur. Het is niet gezegd dat de relatie altijd goed gaat, het kan soms voorkomen dat twee mensen heel verschillend van karakter zijn en dat er conflicten ontstaan. Maar als dat niet gebeurt, kan een broer een vertrouweling zijn, een hartsvriend, de persoon tegen wie je alles zou zeggen en de eerste aan wie je om advies zou vragen als dat nodig was.

Maar we weten het, soms speelt het lot een spelletje en, net zoals het ons deze levenspartner gaf, zou het kunnen besluiten om hem van ons af te nemen. Iets soortgelijks en zeer droevigs gebeurde met de man over wie we je gaan vertellen.

via Apost

Advertisement

Some of the most beautiful props out there! Carol & Tina helped make our Wedding day beautiful from the sofas, to the dinnerware, to the incredible Birch arbor! We thank you for making the day fantastic!

Pubblicato da Katy Norlaine su Mercoledì 11 settembre 2019

De hoofdpersoon van dit ontroerende verhaal is Derick Smith. Derick had een broer met wie hij goed kon opschieten, Jake. De twee jongens deden altijd alles samen, ze hebben positieve ervaringen gedeeld en ook wat discussies gehad. Iedereen die een broer of zus heeft, zal om de een of andere reden weleens ruzie hebben gehad: om speelgoed, boeken, kleding en nog veel meer. Het mooie van deze momenten is dat je weet dat alles in korte tijd weer goed komt. Zo was het ook voor hen. Helaas is het leven niet gemakkelijk geweest. Toen Jake nog maar 12 was, stierf hij. Derick heeft altijd geleden onder dit verlies, en bleef melancholisch, totdat hij de vrouw van zijn leven ontmoette die hem zijn glimlach teruggaf.

Nadat ze 10 jaar samen waren heeft Derick besloten te trouwen met zijn geliefde Katy. Wat is een betere beslissing voor twee mensen die van elkaar houden? Jammer dat de bruidegom een ​​groot verlangen had dat onmogelijk te vervullen leek. Hij wenste dat Jake op zijn trouwdag aanwezig was, maar dat was niet gemakkelijk.

Gelukkig kent liefde geen grenzen en heeft Katy, de aanstaande bruid, stappen ondernomen om haar partner gelukkig te maken. Hoe? Dat vertellen we je hier.

Advertisement

Katy was op de hoogte van de hele gebeurtenis waarbij de familie Smith betrokken was en wist dat de ouders van haar vriend ermee hadden ingestemd de organen van hun overleden zoon te doneren. Ze wisten nooit wie de ontvanger van het hart was en hebben nooit onderzoek gedaan, maar Katy besloot het te doen. De vrouw ontdekte dat de donatie naar een 6-jarig meisje was gegaan, Gracie Wilkinson, die ze gelukkig wist op te sporen.

Op haar trouwdag was ze eindelijk in staat om Dericks droom gedeeltelijk te vervullen om Jake als getuige te hebben. Voor de ceremonie vertelde Katy haar toekomstige echtgenoot dat hij een speciaal iemand zou ontmoeten. Toen ze onthulde dat het de persoon was die leefde dankzij het hart van zijn broer, barstte Derick in tranen uit.

Tranen van vreugde en emotie die toenam toen hij na enkele ogenblikken Grace zag naderen. De twee omhelsden elkaar en het meisje liet Derick naar haar hartslag luisteren. Even had de jongen het gevoel weer in contact te komen met zijn geliefde broer. Grace woonde de prachtige ceremonie bij en bleef contact houden met de familie Smith.

Een verhaal dat, ondanks een triest en melancholisch begin, een lief en emotioneel einde had. Dit verhaal laat ons zien hoe het leven zeer slechte momenten kan overwinnen en onderstreept ook het belang van liefde in het bestaan ​​van mensen. Mede dankzij dit gebaar kreeg Derick de bevestiging dat Katy de juiste vrouw voor hem was. We wensen dit prachtige stel een mooi leven toe.

Advertisement