Twee 80-jarigen besluiten na 40 jaar samenwonen eeuwige liefde te zweren (+VIDEO)

Janine image
door Janine

18 Mei 2023

Twee 80-jarigen besluiten na 40 jaar samenwonen eeuwige liefde te zweren (+VIDEO)
Advertisement

We horen vaak dat ieder van ons voorbestemd is om onze zielsverwant te vinden, dat we slechts de helft van de appel zijn en dat het vroeg of laat compleet zal worden. Maar ware liefde, we weten het maar al te goed, is niet zo vanzelfsprekend om te vinden en na jaren van "zoeken" zou je er zelfs wel eens moe van kunnen worden om te wachten. Maar als het zover is, zet het je leven op zijn kop en is het mooi om te denken dat je je hele bestaan ​​naast een vrouw of een man kunt doorbrengen.

Dit is wat er gebeurde met de twee geweldige hoofdrolspelers van dit verhaal: een man en een vrouw die bijna een halve eeuw naast elkaar hebben geleefd en die, na de vele jaren die zijn verstreken, hebben besloten eeuwige liefde te zweren.

via Tvyfarandula

Advertisement
Yo ♥ San Pedro de la Cueva/Facebook

Yo ♥ San Pedro de la Cueva/Facebook

We hebben het over Genoveva Romero Encinas, 86 jaar, en Francisco Maldonado Valenzuela, 88 jaar, allebei Mexicaanse staatsburgers, die het hele web hebben ontroerd met de viering van hun liefde. Na 40 jaar samenwonen en op vrij hoge leeftijd begrepen de twee geliefden dat het tijd was om hun relatie met een plechtige belofte te bezegelen.

Dus kozen ze ervoor om te trouwen en organiseerden het huwelijk dat hen definitief tot man en vrouw zou verklaren. De ceremonie vond plaats in de parochie van San Pedro de la Cueva, waar duizenden mensen kwamen opdagen om getuige te zijn van de grote gebeurtenis en het paar te vergezellen op een zeer belangrijk moment in hun leven.

Advertisement

Muchas gracias por acompañar a Doña Beba y Don Pancho la iglesia llena como nunca en la historia 🙏🏻

Pubblicato da Yo ♥ San Pedro de la Cueva su Sabato 6 maggio 2023

Stralend en verliefd presenteerde het stel zich in zeer elegante kleding: Don Francisco droeg een zwart pak compleet met een vlinderdas, terwijl Doña Beba een prachtige witte jurk droeg met een zeer lange sleep. De versieringen, het boeket en elk ander detail maakten van de ceremonie een magisch moment.

De vrouw werd door het gangpad vergezeld door haar broer, José Jesús Romero Encinas, en betoverde iedereen met haar blije en serene uitdrukking toen ze naar de liefde van haar leven liep.

Doña Beba y Don Pancho se casan por la iglesia

Doña Beba y Don Pancho se casan por la iglesia, Doña Ramona y Don Nacho le ponen el lazo, hermoso momento recibiendo el sacramento del matrimonio por la iglesia Católica. 06/Mayo/2023 #YoAmoSanPedrodelaCueva

Pubblicato da Yo ♥ San Pedro de la Cueva su Domenica 7 maggio 2023

Denken dat dit gevoel het sterkste van allemaal is en dat het de wereld echt in ontroering weet te brengen, is bijna vanzelfsprekend, maar niets is minder waar en deze twee 80-jarigen hebben het volledig gedemonstreerd. Ze hadden niet eerder de behoefte gehad om deze grote stap te zetten en wachtten veertig jaar om het te doen, maar uiteindelijk kozen ze ervoor om zich niet alleen geestelijk maar ook wettelijk te verenigen.

Een verhaal dat ons doet dromen en dat ons steeds meer doet verlangen om onze Francisco of onze Genoveva te vinden, nietwaar? We wensen deze geweldige mensen het beste toe in hun nieuwe leven als man en vrouw.

Advertisement