Wat verbergt de wolk? Probeer een antwoord te geven op deze leuke optische illusie

Janine image
door Janine

14 Mei 2022

Wat verbergt de wolk? Probeer een antwoord te geven op deze leuke optische illusie
Advertisement

Optische illusies zijn het juiste voorwendsel om je fantasie, creativiteit en verbeeldingskracht te testen. Hierbij helpt de natuur ons vaak door heel bijzondere vormen, kleuren en tinten tot leven te brengen die het oog bedriegen en de geest doen reizen. Dit is hoe we ons vliegende paarden, auto's, mensen en elke andere vorm gaan voorstellen die ons zicht kan volgen en onze hersenen creëren.

Deze keer is het een Reddit-gebruiker die een heel bijzondere foto heeft gepost van een wolk die ons ergens aan doet denken. Laten we het samen uitzoeken.

via Reddit

Advertisement
Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Waar doet het je aan denken? Een dier, een persoon, een object?

We willen het antwoord van de gebruiker @jhvk, auteur van de post en van de foto, nog niet prijsgeven. Waar we zeker van zijn, is dat de afbeelding en het spel het web rond is gegaan en door een groot aantal mensen is gedeeld. Iedereen vond het leuk om zijn interpretatie te geven, elk antwoord te delen en met anderen erover te discussiëren.

Als je er wat langer over wilt nadenken, raden we je aan om niet verder te lezen, omdat we op het punt staan ​​de eerste hypothese te onthullen.

Advertisement
Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Heb je het begrepen? Het lijkt net een kat te zijn. De auteur van de foto heeft er ook voor gezorgd om kenmerken toe te voegen om het nog duidelijker te maken. In dit geval lijkt de kat op het punt te staan ​​een flinke sprong te maken, misschien om een ​​prooi te vangen of om van de ene muur naar de andere of van het ene dak naar het andere te gaan, gezien de locatie.

Wat de roze kat ook gaat doen, het is duidelijk dat zijn oren spits staan ​​en hij goed oplet wat er om hem heen beweegt. Maar als je denkt dat dit de enige vorm is die in de wolk wordt gevonden, heb je het mis. En in feite onthullen we ook de tweede.

Ben je er klaar voor?

Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Een hond, dus. Naast de kat maakt ook een andere zeer bekende viervoeter zijn opwachting in de zachte wolk. Verander gewoon de gezichtshoek om de eerste interpretatie te veranderen. Had iemand van jullie hem al gevonden?

We weten het niet, maar we zijn er zeker van dat ieder van ons kan zien wat hij wil in een wolk of in welke natuurlijke formatie ook.

Ook in dit geval heeft de hond de poten naar voren gestrekt, maar de snuit naar boven gericht. Misschien huilt hij naar iets of richt hij zich gewoon naar iemand. We kunnen geen zeker antwoord geven, maar we zijn er zeker van dat je fantasie zich vermaakt bij zo'n geschenk van moeder natuur.

Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Nu is het jouw beurt: vertel ons wat je als eerste opmerkte, de kat of de hond? Of misschien geen van beide en bleef je in contemplatie van de wolk zelf en zijn prachtige kleuren?

Advertisement