Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto? - BekijkDezeVideo.nl
x
Klassieke en romantische trouwfoto of…
Ze klagen hun zoon aan voor £500.000 omdat hij nog geen grootouders van hen heeft gemaakt: Deze moeder blijft haar twee kinderen van 5 en 6 jaar borstvoeding geven

Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto?

20 Mei 2022 • Door Janine
2.390
Advertisement

Als we het over het huwelijk hebben, hebben we het natuurlijk ook over de fotoreportage, het trouwalbum, talloze foto's van de gelukkigste momenten van die dag. Een heel romantisch aspect dat, in sommige gevallen en voor de grappenmakers, ook gepaard gaat met mooie foto's waarop het bruidspaar besluit iets leuks te verzinnen om te delen met hun gasten. Een klein beetje wat het paar deed op de foto die we je gaan laten zien.

Elkaar omhelzend lijken de twee niet te zijn afgebeeld op een klassieke trouwfoto, maar in een uitgesproken vreemde pose. In werkelijkheid doen de twee niets anders dan zoveel andere koppels, maar we moeten toegeven dat de resulterende illusie echt misleidend is. Waar zijn de benen van de bruid? Dat gaan we uitzoeken!

via: Reddit

Op de foto lijkt de bruid met haar benen op de schouders van haar nieuwe echtgenoot te rusten. Terwijl de bruidegom haar met dromerige en liefdevolle ogen aankijkt, lijkt ze bijna vrolijk en blij op hem te "klimmen". Het is duidelijk dat er een spel van perspectief is dat het zicht bedriegt en zelfs de meest oplettende waarnemer in de maling kan nemen.

We zijn zeker van één ding, de foto die op Reddit werd geplaatst door gebruiker @arpitr20 ging in een zeer korte tijd het web rond en wekte veel hilariteit en een zeer hoog aantal reacties. Velen gaven toe dat ze nog steeds een beetje in de war waren, anderen hadden er langer dan verwacht over gedaan om naar de foto te kijken voor wat het werkelijk was.

Hier hebben we iets meer onthuld en... heb je de oplossing gevonden? Waar zijn de benen van deze bruid: op de schouders van haar man of niet? Als je nog steeds niet begrijpt of niet 100% zeker bent van wat je ziet, maak je geen zorgen, we laten je nog een paar ogenblikken wachten voordat we je de foto in zijn geheel laten zien.

Advertisement

Hier is de volledige foto. Misschien heb je nu de oplossing voor het dilemma gevonden.

De vrouw wordt tijdens het maken van de foto door haar man opgetild en haar benen staan ​​in een heel natuurlijke positie naar beneden. Het zijn in werkelijkheid de armen van de man die ons in de war brengen. In het gebaar van het omsluiten van haar heupen, creëert de man onwillekeurig een geheel tussen het wit van zijn overhemd en dat van de trouwjurk. Dus zowel zijn omhelzing als de achterkant van zijn overhemd wekken de indruk dat zijn wederhelft op zijn schouders zit.

Ben je erin geslaagd te zien wat de foto echt weergeeft?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt