Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto?

Janine image
door Janine

20 Mei 2022

Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto?
Advertisement

Als we het over het huwelijk hebben, hebben we het natuurlijk ook over de fotoreportage, het trouwalbum, talloze foto's van de gelukkigste momenten van die dag. Een heel romantisch aspect dat, in sommige gevallen en voor de grappenmakers, ook gepaard gaat met mooie foto's waarop het bruidspaar besluit iets leuks te verzinnen om te delen met hun gasten. Een klein beetje wat het paar deed op de foto die we je gaan laten zien.

Elkaar omhelzend lijken de twee niet te zijn afgebeeld op een klassieke trouwfoto, maar in een uitgesproken vreemde pose. In werkelijkheid doen de twee niets anders dan zoveel andere koppels, maar we moeten toegeven dat de resulterende illusie echt misleidend is. Waar zijn de benen van de bruid? Dat gaan we uitzoeken!

via Reddit

Advertisement
Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

Op de foto lijkt de bruid met haar benen op de schouders van haar nieuwe echtgenoot te rusten. Terwijl de bruidegom haar met dromerige en liefdevolle ogen aankijkt, lijkt ze bijna vrolijk en blij op hem te "klimmen". Het is duidelijk dat er een spel van perspectief is dat het zicht bedriegt en zelfs de meest oplettende waarnemer in de maling kan nemen.

We zijn zeker van één ding, de foto die op Reddit werd geplaatst door gebruiker @arpitr20 ging in een zeer korte tijd het web rond en wekte veel hilariteit en een zeer hoog aantal reacties. Velen gaven toe dat ze nog steeds een beetje in de war waren, anderen hadden er langer dan verwacht over gedaan om naar de foto te kijken voor wat het werkelijk was.

Advertisement
Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

Hier hebben we iets meer onthuld en... heb je de oplossing gevonden? Waar zijn de benen van deze bruid: op de schouders van haar man of niet? Als je nog steeds niet begrijpt of niet 100% zeker bent van wat je ziet, maak je geen zorgen, we laten je nog een paar ogenblikken wachten voordat we je de foto in zijn geheel laten zien.

Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

Hier is de volledige foto. Misschien heb je nu de oplossing voor het dilemma gevonden.

De vrouw wordt tijdens het maken van de foto door haar man opgetild en haar benen staan ​​in een heel natuurlijke positie naar beneden. Het zijn in werkelijkheid de armen van de man die ons in de war brengen. In het gebaar van het omsluiten van haar heupen, creëert de man onwillekeurig een geheel tussen het wit van zijn overhemd en dat van de trouwjurk. Dus zowel zijn omhelzing als de achterkant van zijn overhemd wekken de indruk dat zijn wederhelft op zijn schouders zit.

Ben je erin geslaagd te zien wat de foto echt weergeeft?

Advertisement