x
Amerikaans meisje provoceert haar Italiaanse…
Ze is woedend als ze erachter komt dat haar vader en stiefmoeder hun jongste dochter dezelfde naam zullen geven als zij Moeder in nood vraagt ​​om hulp via app om eten te bestellen:

Amerikaans meisje provoceert haar Italiaanse vriend door elke "ongeschreven regel" van de Italiaanse cultuur te overtreden

07 April 2022 • Door Janine
2.478
Advertisement

Wanneer je een relatie hebt met iemand die uit het buitenland komt, is het altijd leuk en interessant om dichter bij zijn cultuur en traditie te komen, ook om de band steeds meer te verdiepen en de persoon die aan je zijde staat beter te begrijpen. Deze gedachtewisseling zal zeker tot verrijking aan beide kanten leiden en de band van het paar versterken. Als we het echter over verschillende tradities hebben, verwachten we stereotypen en grappige plagerijen tegen te komen, vooral als we het hebben over culturen die erg gebonden zijn aan bepaalde gewoonten.

Sarah, een Amerikaans meisje, heeft een reeks grappige video's op TikTok geplaatst waarin ze de reacties filmt van haar Italiaanse vriend, Carlo, wanneer ze een "ongeschreven regel" van de Italiaanse cultuur overtreedt. Het varieert van ketchup op pasta tot het breken van spaghetti, in een reeks grappige sketches waarin de jongen zijn geduld lijkt te verliezen. Hier zijn alle "schandalige" dingen die het meisje expres deed:


1. Spaghetti breken

Krijg je spaghetti niet in zijn geheel in de pan? Sarah bedacht om ze te breken om de onderneming te vergemakkelijken en het lijkt haar allemaal heel vanzelfsprekend, behalve dat haar vriend nogal geschokt is: "Sarah, wat ben je aan het doen? Je bent gek! Schat je weet dat het in Italië illegaal is om spaghetti te breken!".

2. Cappuccino drinken na de lunch

Iedereen heeft zijn eigen smaak, dat is duidelijk, maar cappuccino drinken na een maaltijd is voor een Italiaan iets wat gewoon niet kan, zo erg zelfs dat Carlo het verzoek van zijn vriendin nauwelijks kan bevatten: "Cappuccino drink je bij het ontbijt".

Advertisement

3. Ananas op een pizza

Een tijdloze klassieker: zeg nooit tegen een Italiaan dat je pizza met ananas wil! Sarah deed het terwijl ze uit eten waren en Carlo's reactie liet niet lang op zich wachten. De man zegt dat hij pizza met ananas heeft geprobeerd, die erg populair is in de Verenigde Staten, maar hij kan niet accepteren dat zijn vriendin het in het restaurant bestelt.

“Wat ben je dramatisch, Carlo!” plaagt Sarah hem.

4. "Dan missen we de finale van het WK"

Veel Italianen zijn erg gehecht aan sport, vooral voetbal, en zouden de finale van een WK nooit missen, vooral niet als Italië de finale speelt! Carlo's reactie zegt alles: de hand met de vingertoppen tegen elkaar en de uitstraling van iemand die absoluut niet wil geloven wat hem zojuist is gemeld.

5. Alternatieve manieren om pasta te koken

Degenen die geen Italiaan zijn of niet in Italië wonen, lijken te hebben geëxperimenteerd met nieuwe manieren om pasta te koken. Er is bijvoorbeeld een nieuwe trend waarbij sommige mensen pasta koken in de friteuse, waarbij ze alle ingrediënten zoals olie en kaas bij elkaar voegen. Het eindresultaat is "pastachips", een ogenschijnlijk erg lekker tussendoortje.

Carlo lijkt niet helemaal overtuigd!

6. De spaghetti niet draaien

Tijdens een familiediner overtreedt Sarah een van de belangrijkste regels: de spaghetti niet met een vork draaien. Als Carlo het beseft, schudt hij afkeurend zijn hoofd en vraagt ​​haar: "Sorry, heb je nog nooit pasta gegeten?". Dan verontschuldigt hij zich ook met zijn Italiaanse ouders, bijna alsof ze getuige zijn geweest van iets ongepasts.

7. Met nat haar de deur uitgaan

Het lijkt misschien vreemd, maar elke Italiaanse moeder zou haar kind adviseren om niet met nat haar naar buiten te gaan, een praktijk die ze in andere landen veel luchtiger opvatten. De reden? Je kunt verkouden worden of, erger nog, "nekpijn" krijgen, wat in andere landen niet bekend is.

8. Ketchup op pasta, mag dat?

Als je een Italiaan boos wilt maken, kun je hem vragen om ketchup op pasta te doen, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. Carlo accepteert het natuurlijk niet. “Wat zou je doen als ik ketchup op mijn pasta doe?” vraagt ​​Sarah, die haar vriend provoceert; Carlo kan die vraag zelfs niet geloven: "Wat betekent dat? Als je ketchup op pasta doet, eet ik het niet. Ik zal een jaar lang niet eten.”

9. Patat in ijs dopen

Dit kan echt niet: Sarah probeert patat in ijs te dopen. Carlo schrikt: "Waarom doe je dat?". Stilte en berusting bij deze zoveelste belediging!

10. Pasta carbonara met knakworstjes

Carbonara is een typisch gerecht uit de Romeinse keuken, wijdverbreid in heel Italië en ook populair in het buitenland. Er is veel discussie geweest over de bereiding ervan en veel Italianen blijven er over praten, maar op sommige punten zijn ze het allemaal eens: het wordt niet gemaakt met room en vooral niet met knakworstjes! Carlo weet dit maar al te goed en is geschokt als Sarah hem aanbiedt om voor zijn familie een carbonara met hotdogs te maken.

Het is duidelijk dat al deze sketches bedoeld zijn om te lachen en grappen te maken over de stereotypen die elk land beïnvloeden en Sarah weet heel goed dat ze haar Italiaanse vriend provoceert. Dat is misschien de reden waarom hun TikTok-kanaal zo succesvol is. Je kunt hun verhalen blijven volgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt