x
Ze weet dat haar ouders niet aanwezig…
Voormalig model toont haar imperfecties op sociale media en lanceert een bericht: Meisje weet niet met wie ze naar het concert moet: haar vader leert alle liedjes om haar te begeleiden

Ze weet dat haar ouders niet aanwezig zullen zijn op de bruiloft: als ze hen ziet valt ze op haar knieën en barst in tranen uit (+ VIDEO)

31 Mei 2022 • Door Janine
3.582
Advertisement

Iedereen die getrouwd is weet hoe moeilijk het is om alles perfect te organiseren. Er zijn veel keuzes te maken en om ervoor te zorgen dat er niets onverwachts gebeurt, is het noodzakelijk om voor elk klein detail te zorgen. Maar wat zijn de echt belangrijke dingen op een van de mooiste dagen in het leven van twee mensen? We zijn allemaal heel verschillend van elkaar, dus iedereen zal zijn eigen persoonlijke en unieke antwoord op deze vraag hebben, maar als je goed kunt opschieten met je familie, is het altijd fijn om te weten dat ze aan onze zijde zullen staan en ons zullen steunen tijdens zo’n mooie gebeurtenis. Iets wat vooral geldt voor ouders. De mensen die ons op de wereld hebben gezet, ons hebben opgevoed en we hard nodig hebben op de dag dat we ons bij onze geliefde voegen.

In het geval van de hoofdpersoon van dit verhaal stond dit alles op het punt in twijfel te worden getrokken. De ouders hadden haar vanwege een bureaucratisch probleem verteld dat ze niet op de bruiloft aanwezig zouden zijn, maar toen veranderde er iets. Laten we het samen bekijken.


Aline Nas is een jonge vrouw die riskeerde haar ouders niet naast zich te hebben op haar trouwdag. Om aan het evenement deel te nemen, zou het paar van Brazilië naar Florida moeten komen, waar het meisje was verhuisd en op het punt stond haar gezin te stichten. Om deze reis te kunnen maken, hadden de ouders van de vrouw een visum aangevraagd dat helaas niet op tijd zou zijn afgegeven om te kunnen komen.

Daarom waren ze genoodzaakt haar te vertellen dat ze haar niet naar het altaar konden vergezellen en dat alles zonder hen zou hebben plaatsgevonden. Met een hart vol verdriet kon Aline niet anders dan kennis nemen van de situatie en deze accepteren. Maar het lot heeft soms mooie verrassingen in petto en voor haar was dat precies zo.

Ryan Tickle, haar vriend en toekomstige echtgenoot, heeft deelgenomen aan een klein "leugentje” tegen het meisje. In werkelijkheid was alles verzonnen om de mooiste verrassing voor haar te organiseren die ze zich maar kon wensen.

Ryan ontdekte, in contact met zijn schoonouders, dat ondanks wat ze al wisten, het paar erin was geslaagd om het visum op tijd te krijgen om hen in Florida te bereiken. Aangezien haar toekomstige echtgenoot heel goed wist, haar kennende, dat het heel belangrijk voor haar zou zijn om ze erbij te hebben, bedacht hij om haar in het ongewisse te laten om haar te verbazen.

Advertisement

Zowel hij als haar ouders zijn daar volledig in geslaagd. De twee bereikten het hotel waar de toekomstige echtgenoten logeerden en bleven op een steenworp afstand van hun dochter zonder dat zij het wist. Kort voor de bruiloft spraken ze haar aan de telefoon en zetten het toneelstukje voort met het oog op de grote finale.

Kort daarna, toen de twee het hotel verlieten om te trouwen, stonden haar ouders hen op te wachten bij de ingang. Bij het zien van hen knielde Aline neer, barstte in tranen uit en rende naar hen toe om hen te omhelzen. Ongelovig, maar gelukkig, begon ze te schreeuwen van vreugde als een kind. De beelden van de video die op die momenten is gemaakt en op haar Instagram-profiel is geplaatst, tonen haar ontroerd en ongeduldig in de armen van haar vader en moeder.

Leg de zakdoeken maar klaar voordat je de video bekijkt... je zult ze nodig hebben!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt