Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers en gaan in hetzelfde huis wonen

Janine image
door Janine

25 April 2022

Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers en gaan in hetzelfde huis wonen
Advertisement

De banden tussen broers en zussen kunnen erg sterk zijn. Ook al is er een paar jaar verschil, kan een broer of zus de persoon worden die we in vertrouwen nemen en waar we graag tijd mee doorbrengen. En als de personen in kwestie ook tweelingen zijn, dan verandert alles en wordt het nog diepgewortelder. De twee tweelingen waarover we je willen vertellen, zijn zich daar terdege van bewust.

Een festival dat volledig was gewijd aan tweelingen waaraan de tweelingbroers en de tweelingzussen deelnamen liet hen met elkaar kennismaken. Vanaf dat moment werd een onafscheidelijk kwartet gevormd dat vandaag de dag nog steeds voortduurt en dat veel vreugde, maar ook enige verbijstering uitstraalt. Laten we samen hun verhaal ontdekken.

via New York Post

Advertisement

Briana en Brittany Deane en Jeremy en Josh Salyers ontmoetten elkaar op het Twins Festival in 2017. Tussen de 4 was het liefde op het eerste gezicht: Jeremy voor Briana en Josh voor Brittany. De twee zussen hadden in voorgaande jaren ook het Twins Day Festival in Twinsburg, in Ohio bijgewoond, maar hadden nooit het geluk hun respectievelijke zielsverwanten te ontmoeten - in elk opzicht. De twee meisjes hadden er van jongs af aan altijd van gedroomd om een ​​tweeling te ontmoeten en te trouwen. Als dat niet was gebeurd, hadden ze elkaar beloofd dat ze nooit zouden trouwen.

Gelukkig voor hen betekende het lot dat de broers Salyers ook voor het eerst aan het festival van 2017 deelnamen. Precies een jaar later werd de dubbele bruiloft gevierd. Precies. Het kwartet heeft niet alleen een simultaan huwelijksaanzoek georganiseerd, maar is ook nog eens op dezelfde dag getrouwd.

Advertisement

Als je denkt dat hun paden op dit punt zijn gescheiden, heb je het mis. Ja, want de twee stellen hebben besloten om ook onder hetzelfde dak te gaan wonen. In een van de vele interviews die ze gaf, bekende Brittany dat ze het heerlijk vinden om veel tijd samen door te brengen en dezelfde dingen te doen.

Een relatie tussen tweelingen die verder ging dan de band tussen broers en zussen en zich ook uitbreidde tot de dubbele en gedeelde paarrelatie. Dit is iets dat veel verwarring heeft gewekt bij webgebruikers en door sommigen zelfs als een nogal ongebruikelijke relatie werd beschouwd, maar deze observaties lijken voor hen niet van belang te zijn.

"Sommige mensen vinden ons echt raar. - zei Brittany - Anderen daarentegen vinden het echt verrassend. We hebben veel steun en interesse gekregen en zijn dankbaar. Mensen die ons argwanend aankijken, kunnen gewoon de sterke band die kan bestaan tussen tweelingen niet begrijpen".

Voor de twee stellen is dit alles normaal en gaan gewoon door met hun leven. Na de bruiloft dachten ze erover om kinderen te krijgen en vanaf het begin droomden de twee zussen ervan al het mogelijke te doen om tegelijkertijd de zwangerschap te beleven. Verrassend genoeg lukte dat, maar de twee baby’s besloten de "twinning" te blokkeren en werden binnen een paar maanden na elkaar geboren. De 4 ouders droomden ervan om een tweeling te krijgen, maar dat was niet het geval. De eerste die geboren werd was Jett, de baby van Brittany en Josh, kort daarna gevolgd door Jax, de zoon van Briana en Jeremy.

Maar weten we zeker dat het echt neven zijn en geen broers? In theorie wel, het zijn neven, maar in de praktijk, aangezien ze zijn geboren uit tweelingzussen en broers die hetzelfde DNA delen, zouden ze paradoxaal genoeg bijna meer broers kunnen zijn.

Ook al hebben ze geen tweelingbroer, zijn de twee toch heel speciaal, net als hun ouders en hun hele familiegeschiedenis.

Advertisement