Op 95-jarige leeftijd vocht hij voor zijn leven, maar slechts een paar maanden later woonde hij de bruiloft van zijn kleindochter bij

Janine image
door Janine

30 Juli 2023

Op 95-jarige leeftijd vocht hij voor zijn leven, maar slechts een paar maanden later woonde hij de bruiloft van zijn kleindochter bij
Advertisement

Als je op het punt staat te trouwen, wil je dat alles gewoon perfect is: het ritueel van het sacrament, de festiviteiten na de ceremonie, enz... en ook de organisatie van het evenement zelf vereist tijd en toewijding om een ​​groot aantal details te definiëren. Misschien is een van de eerste overwegingen die gemaakt wordt die van de huwelijkslijst: degenen die worden uitgenodigd en dus aan de hele ceremonie kunnen deelnemen.

De hoofdpersoon van dit verhaal is een heel bijzondere gast: de grootvader van de bruid. Waarom? Omdat hij iets geweldigs voor haar heeft kunnen doen op haar speciale dag.

via Instagram

Rachel Pitman/Instagram

Rachel Pitman/Instagram

Bert Edlin, een oudere man met de benijdenswaardige leeftijd van 95 jaar, was lelijk gevallen. Helaas is bekend dat wanneer mensen van een bepaalde leeftijd in soortgelijke omstandigheden verkeren, hun klinische beeld plotseling instort: ​​de artsen waren heel duidelijk geweest toen ze spraken over zijn mogelijke herstel.

Als de man die delicate periode had overwonnen, zou hij niet meer kunnen praten of lopen.

Korte tijd later ging zijn favoriete kleindochter, Rachel Powell, trouwen en hij was niet van plan haar huwelijk te missen.

Dus toen hij nog herstellende was, overhandigde hij haar een briefje waarop hij iets had geschreven.

Advertisement

“Het gaat me lukken om op je bruiloft te komen”, stond op het briefje. Voor de artsen was het onhaalbaar, er was geen mogelijkheid dat zoiets zou kunnen plaatsvinden. Misschien hadden ze gelijk.

Bert miste geen enkele sessie van revalidatie en fysiotherapie door hard en vastberaden te zijn. Iets meer dan een jaar na zijn val was die geweldige grootvader opnieuw tegen alle verwachtingen weer op de been. En dat niet alleen.

Netjes gekleed woonde hij de bruiloft van Rachel bij en stond in het middelpunt van de belangstelling op een van de mooiste en meest emotionele momenten van de hele ceremonie: hij vergezelde zijn jonge kleindochter naar het altaar terwijl hij links en rechts bloemblaadjes gooide uit een mandje die hij in zijn hand hield!

Een video toont de tedere scène, gevolgd door een dans tussen grootvader en kleindochter wat van onschatbare waarde is: liefde en vastberadenheid kunnen elke grens overschrijden, soms zelfs als het als "onmogelijk" wordt beschouwd. Wat vind jij?

Advertisement