x
Lerares raakt bevriend met haar leerlingen:…
4-jarig meisje valt van balkon op de tweede verdieping van het huis, maar een voorbijganger weet haar op te vangen

Lerares raakt bevriend met haar leerlingen: als ze zich verlooft en het ze vertelt, juichen ze van vreugde (+ VIDEO)

23 Juni 2022 • Door Janine
29.574
Advertisement

Naar school gaan betekent niet alleen concepten leren en de culturele achtergrond verrijken. Dit is natuurlijk een van de belangrijkste dingen en de manier waarop elke student zich voorbereidt om de toekomst met kennis en volwassenheid tegemoet te treden. Maar persoonlijke voorbereiding gaat ook via relaties. Het aangaan van relaties tussen leeftijdsgenoten of zelfs met iets oudere mensen is altijd belangrijk, vooral op het gebied van het karakter.

De lerares waar we het over willen hebben, weet dit goed, een professional die een prachtige relatie met haar leerlingen heeft weten op te bouwen tot het punt dat ze hen heeft verteld over haar leven en het huwelijksaanzoek dat ze zojuist heeft ontvangen. Laten we samen kijken hoe de diepe band met de jongeren van het instituut waar ze werkt is ontstaan.


Elise Makowski is een lerares op de Framington High School in Massachusetts. Aan het begin van haar carrière had de vrouw nooit gedacht dat ze een zeer hechte relatie met haar studenten zou krijgen en verder zou gaan dan de klassieke docent-leerlingrelatie. Geleid door het gedrag van de jongeren, die in haar altijd iemand hebben gevonden om in vertrouwen te nemen en over min of meer grote problemen te praten, stelde Elise zich geleidelijk open en begon over zichzelf te praten.

"Beslissen om over mijn persoonlijke leven te praten - zei de lerares - was een manier om ze nog beter te leren kennen. Ik voelde dat ze het nodig hadden. Ze wilden praten, discussiëren en lieten zich gaan en ik stelde me beschikbaar voor hen". Dus begon Elise ook met hen te praten over haar partner Josh Silvia en toen hij haar na acht jaar een mooie ring gaf, dacht de lerares er meteen aan om het haar leerlingen te vertellen.

"Ze wisten al jaren over de relatie, het was goed om dat moment met hen te delen, maar ik moest de beste manier vinden om het ze te vertellen", bekende de vrouw. Op een dag besloot ze het te doen en ook een clip te maken die ze op haar Instagram-profiel plaatste. Op de beelden is te zien hoe de vrouw haar vinger aan haar ringvinger laat zien en de jongeren, aanvankelijk verbijsterd, juichen van geluk als ze beseffen wat hun lieve juf is overkomen.

Springend, glimlachend en ontroerd konden de studenten hun tranen van emotie nauwelijks bedwingen. Ook voor hen was het een verrassing en een genot om te delen met iemand die zo speciaal was geworden. Elise was niet alleen hun referentiepunt als lerares, maar ook een vriendin om naar toe te gaan en om goede en slechte momenten mee te delen.

Advertisement

Wat vind je van deze relatie?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt