Ze scheert haar oksels niet en gebruikt geen deodorant: "Ik wil mijn lichaam accepteren voor wat het werkelijk is"

Janine

25 Juli 2022

Ze scheert haar oksels niet en gebruikt geen deodorant:
Advertisement

We weten hoezeer, met de komst van de verzengende hitte, er voor bijna iedereen de mogelijkheid is dat het zweten toeneemt en dat het nodig is om nog meer naar parfums en deodorants te grijpen, vooral bij het uitgaan en wanneer je in aanraking komt met anderen. Een gewoonte die door de meeste mensen wordt gedeeld en die voor sommigen echter enigszins vervelend is.

Het meisje over wie we je willen vertellen, houdt er bijvoorbeeld niet zo van om cosmetische producten te gebruiken om "lekker te ruiken", maar geeft er de voorkeur aan altijd natuurlijk te zijn en zichzelf te accepteren zoals ze is, ten goede of ten kwade. We vertellen je over de redenen voor haar keuze.

via fenellascorner/Tik Tok

Advertisement

Dit is Fenella Fox, een jonge vrouw die heeft besloten zich niet te onderwerpen aan de clichés die de samenleving oplegt en tegen de stroom in is gegaan. Het eerste wat ze deed, al een tijdje geleden, was zich geen zorgen meer te maken over de natuurlijke haargroei onder de oksels.

"Ik was prima zoals ik was - zei het meisje - ik ben het idee beu dat elke vrouw anders moet zijn dan ze werkelijk is. Iedereen heeft het recht om te accepteren wat ze van haar lichaam wil en ik besloot te protesteren tegen de verwachtingen die anderen hebben". Dus gingen haar schoonheidsbehandelingen richting totale spontaniteit en ze besloot ook de natuurlijke geur van haar lichaam te accepteren.

Niet langer op zoek naar "kunstmatigheid", bekende Fenella dat ze de geuren van deodorants en dergelijke niet erg op prijs stelt, maar haar lichaam liever natuurlijk laat. Een uitnodiging voor veel vrouwen, maar ook mannen, om zich niet altijd te maskeren, zichzelf mooi te vinden zonder per se iets anders te willen zijn. Het hangt volgens het meisje immers ook af van ieders levensstijl. Ons lichaam geeft geuren af ​​en die hebben volgens haar te maken met wat we eten en drinken.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze keuze ook economisch gezien een voordeel was, door ongeveer 300.000 pond te verdienen in twee jaar. Ja, want de beslissing om zich niet te scheren en het op internet te delen, was de springplank om beroemd te worden en een aanzienlijk aantal gebruikers te krijgen.

Kortom, een manier om geld te verdienen, maar ook om jezelf te accepteren, een weg om te volgen om je niet constant ongemakkelijk te voelen en echt te gaan denken dat je waard bent wat je bent. Een soort protest om "genoeg" te zeggen tegen stereotypen, om het idee te stoppen dat veel mensen hebben om zichzelf te moeten veranderen en standaardiseren om geaccepteerd te worden.

Advertisement

Het belangrijkste is allereerst om tevreden te zijn met jezelf, als dit eenmaal is gebeurd, zullen anderen ook met andere ogen naar ons kunnen kijken en echt van ons houden.

Wat vind jij?

Advertisement