x
Een 9-jarig meisje gaat al naar de universiteit…
Vader scheert zijn lange haar af om zijn door kanker getroffen dochter te steunen Hij draagt ​​een roze bikini om het werk van zijn moeder te promoten:

Een 9-jarig meisje gaat al naar de universiteit om medicijnen te studeren: "Ik zal een geneesmiddel voor kanker vinden"

14 Augustus 2022 • Door Janine
14.817
Advertisement

We hebben allemaal min of meer uitgesproken talenten en sommigen beschikken zeker over een bovengemiddelde intelligentie, maar weinigen van ons kunnen zichzelf als echte genieën beschouwen. Meestal zijn dit wonderkinderen, die erin slagen om met zo'n indrukwekkende snelheid te leren dat ze in het tiende levensjaar de lagere, middelbare en zelfs hogere school kunnen afronden. Een duidelijk en zeer zeldzaam voorbeeld hiervan is de kleine Michelle Arellano Guillen, een negenjarig Mexicaans meisje.


Voordat Michelle ontdekte dat ze een wonderkind was, dacht Michelle gewoon dat ze een beetje overdreven was. Nadat ze zich bij verschillende scholen had aangemeld en werd afgewezen omdat ze als "te veeleisend" werd beschouwd, omdat de leraren haar potentieel nog niet konden begrijpen, besloten de ouders van het meisje een reeks medische tests te ondergaan om te zien hoe intelligent ze was. Uit hun onderzoek bleek, met enorme verbazing, dat ze het leven hadden geschonken aan een van de meest begaafde mensen ter wereld.

Michelle staat bekend als de kleine "Mexicaanse Einstein" dankzij haar ongelooflijke IQ van 158, slechts twee punten minder dan Albert Einstein, die er 160 had. Het meisje voltooide de lagere, middelbare en hogere school vóór haar 10e verjaardag. Nu zit ze op de universiteit om haar levenslange droom te vervullen: medicijnen studeren.

Michelle's ouders beschreven hun dochter als "een kleine volwassene" en wezen trots op haar vele prestaties. Haar moeder, Karina Guillen, zei: "Ze leerde Engels spreken toen ze anderhalf jaar was en leerde lezen en schrijven op 4-jarige leeftijd. Ze spreekt vier talen: Engels, Duits, Frans en Italiaans."

Nu is Michelle's doel om cardiovasculair chirurg te worden aan de Universiteit van Massachusetts in de Verenigde Staten. Het meisje zei dat ze haar moeder een operatie in de operatiekamer zag doen en op een dag zoals zij wilde zijn.

Hoewel Michelle toegeeft dat ze nog steeds graag met poppen speelt en ook tijd wil vinden om Mariene Biologie te studeren, heeft het wonderkind een van haar grootste dromen gedeeld: een geneesmiddel voor kanker vinden. We kunnen niet wachten om je deze geweldige ontdekking te zien doen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt