Ze laat haar 12-jarige zoon zijn haar knippen als een stripfiguur: hij ziet eruit als een vriendelijk oud mannetje (+ VIDEO)

Janine

09 Augustus 2022

Ze laat haar 12-jarige zoon zijn haar knippen als een stripfiguur: hij ziet eruit als een vriendelijk oud mannetje (+ VIDEO)
Advertisement

Het is belangrijk dat kinderen zich naar eigen goeddunken kunnen uiten: experimenteren, fouten maken, kiezen, het zijn allemaal essentiële activiteiten die helpen om persoonlijkheid te creëren. Tegenwoordig zijn kinderen veel vrijer dan twintig of dertig jaar geleden; ouders geven veel minder om hoe hun kinderen gekleed zijn of om hun kapsel. En het gaat precies over een bizar kapsel waarvan een moeder zich afvroeg of ze de juiste keuze had gemaakt, door haar 12-jarige zoon zijn haar te laten knippen als een bekend stripfiguur.

via TikTok / pink_nade

Advertisement

TikTok

Het "probleem" - als je het zo mag noemen - is in dit geval niet zozeer dat haar zoon zijn haar wilde knippen zoals zijn favoriete personage uit een bekende animatieserie, de Simpsons, maar dat het kapsel een typisch "kapsel voor ouderen" is. Zoals blijkt uit de video op TikTok, heeft de jongen in feite het centrale en bovenste deel van de schedel volledig geschoren. Het resultaat? Nu lijkt hij in alle opzichten op Mr. Burns van de Simpsons!

Hoewel het absoluut ongebruikelijk is voor een kind om zo'n kapsel te dragen, voelde moeder Johanna Clark er niets voor om nee te zeggen tegen het bizarre verzoek van haar zoon Nathaniel. Het was tenslotte wat hij wilde, waarom zou ze het weigeren, aangezien hij niets verkeerds deed? Als bewijs dat Johanna geen slechte moeder is, zijn er verschillende opmerkingen van gebruikers die haar kant kiezen: "In welke wereld is het verkeerd om je kind zich op een positieve en leuke manier te uiten? Heb een goed leven, mama" “Hahaha je kinderen zullen opgroeien en mensen aan het lachen maken" en opnieuw, “zijn haar groeit wel weer aan! Ik hou ervan. Mijn kinderen hebben de controle over hun kapsels sinds ze 5 waren. Dat was zo leuk."

TikTok

Het is inderdaad niet gemakkelijk om je lachen in te houden tegenover deze jongen die perfect "Mr. Burns" nabootst, in zijn typische pose met zijn handen gevouwen, terwijl hij zijn trouwe dienaar noemt: "Smithers!". Als je nog steeds niet weet waar we het over hebben, laten we je de grappige video achter van deze moeder en haar zoon.

Advertisement

Ben je het ermee eens dat je kinderen, zelfs de allerkleinsten, mogen beslissen over hun kapsel of welke kleding ze dragen? Hoe gedroeg jij je met je kinderen? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement