Beginnende automobiliste schrijft bericht aan automobilisten: “Heb geduld, ik ben aan het leren”

Janine image
door Janine

05 September 2022

Beginnende automobiliste schrijft bericht aan automobilisten: “Heb geduld, ik ben aan het leren”
Advertisement

In grote steden en metropolen is er vaak veel wegverkeer. Niet voor niets moeten automobilisten met grote concentratie en aandacht rijden, net zoals voetgangers voorzichtig moeten zijn bij het oversteken op drukke wegen. Een beginnende bestuurder kan meer ervaren bestuurders hun geduld laten verliezen, altijd gehaast en ongetwijfeld geïrriteerd door de constante overlast van het wegennet, daarom heeft een jonge vrouw een ingenieuze manier gevonden om onaangename discussies op straat te vermijden.

Laten we samen uitzoeken wat ze deed.

via SDP Noticias

Advertisement
TikTok - @taliescobar7

TikTok - @taliescobar7

Tali Escobar, een influencer op TikTok uit Merida,in Mexico, legde het exacte moment vast waarop ze achter een beginnende jonge automobiliste reed, die een bericht op de achterruit van haar voertuig had geschreven om andere chauffeurs een beetje geduld te vragen voor haar langzamere en meer onzekere tempo, omdat ze leert auto te rijden.

"Heb geduld. Ik ben aan het oefenen. Dank je wel”, staat er achterop de auto. De influencer voelde al snel dat dit bizarre bericht van de ontluikende chauffeur haar een hoop problemen en agressieve gesprekken kon besparen die vaak escaleren in ruzies op straat, dus aarzelde ze niet om haar telefoon tevoorschijn te halen, het te registreren en te uploaden naar haar TikTok, waar het vrijwel meteen viraal ging.

Advertisement
TikTok - @taliescobar7

TikTok - @taliescobar7

De meeste gebruikers waardeerden de grappige waarschuwing van de vrouw op de achterruit van de auto en maakten van de gelegenheid gebruik om meer empathie van automobilisten te vragen wanneer ze jongeren tegenkomen die leren rijden. Iemand maakte er zelfs grapjes over en schreef: "Ik zou er een zin aan toevoegen: ”Als je toetert of me beledigt, word ik nerveus, ga ik huilen en komen we allemaal te laat". Ik denk dat dat nog effectiever kan zijn!".

"Ik las ooit iets soortgelijks op een auto voor me. Ik wisselde liever van rijstrook en ging ​​achter een tractor rijden!", schreef een jonge man ironisch. Weer anderen hebben benadrukt hoe dit soort waarschuwingen contraproductief kunnen blijken te zijn: sommige automobilisten zouden zelfs nerveuzer kunnen worden en toch op de claxon gaan toeteren, omdat ze hun geduld verliezen. Bij het bekijken van deze video herinnerden veel mensen zich echter hun eerste rijervaringen en betuigden hun solidariteit met de beginnende bestuurder.

Wat vind jij? Zou dit een handige oplossing kunnen zijn?

Advertisement