Ze spelen samen de loterij en winnen een groot bedrag: de vriendin neemt al het geld en verlaat hem

Janine image
door Janine

11 September 2022

Ze spelen samen de loterij en winnen een groot bedrag: de vriendin neemt al het geld en verlaat hem
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde blind is, geen leeftijd heeft, niet kijkt naar geld of fysieke verschijning. Als het bloeit, is het puur gevoel en lijkt het alsof alles perfect is. Als er een einde aan komt, komen de gebreken en wrok uit het verleden echter meteen aan het licht, wat de negatieve aspecten van de nu voormalige geliefde laat zien.

Kirk Stevens, die onlangs verlaten is door zijn vriendin Laura Hoyle, weet er alles van. De twee hadden besloten om een ​​mooi huis te kopen in Nottingham, in Engeland, na het winnen van de jackpot van de Nationale Loterij, waarmee ze de komende 30 jaar bijna €12.000 per maand zouden hebben, maar er ging iets mis. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via DailyMail

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Kirk zei dat Laura nooit een cent huur had betaald in het appartement waar ze woonden en dat de twee elke week met €30 in de loterij meespeelden. De man legde uit dat hij een pact had met Laura: als ze zouden winnen, zouden ze de winst gelijk verdelen. Op een dag ontdekte Laura dat ze 30 jaar lang de maandelijkse jackpot van €12.000 had gewonnen. Enthousiast over de overwinning kocht ze een Porsche Cayenne en ging meteen op zoek naar een luxere woning om met Kirk te gaan wonen.

Daarnaast betaalde ze maandelijks 1200 euro aan haar vriend om hem aan te moedigen om na zijn ingenieursdiploma zijn master te gaan doen. Een jaar later begon het echter mis te gaan tussen Laura en Kirk. De man zei dat de vrouw snobistische houdingen begon te krijgen en dat ze vaak ruzie hadden. Ondertussen hadden ze een aanbetaling gedaan voor een huis van een half miljoen euro. Na veel discussie en verschillende pogingen om de dingen op te lossen, gingen de twee uit elkaar.

Laura is alleen ingetrokken in het nieuwe luxe appartement en heeft hem buiten de prijzenpot gesloten, waar hij volgens hem alle recht op heeft. Kirk vindt dat ze allebei winnaars waren, ook al was het lot gekocht op naam van Laura: "Ze heeft alles genomen. Ze wil ook onze twee honden", merkte hij op.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Toen duidelijk werd dat we de situatie niet vreedzaam zouden oplossen, vroeg ik haar: “Hoe zit het met onze loterijwinst?" Ze antwoordde: "Het is niet van ons, het is van mij." Ze vertelde me duidelijk dat ze het geld niet met mij zou delen. Tot de breuk betaalde Laura me 1.200 euro per maand, maar dit stopte toen ze verhuisde. Ze beweerde dat het een "huur" was en dat ze het niet zou betalen nu ze weg was”, vertelde Kirk.

De man probeerde vol te houden dat hem een deel van de winst verschuldigd was, maar aangezien de twee niet getrouwd zijn en het lot op naam van Laura is gekocht, heeft hij nergens recht op. Een verhaal met een bitter einde dat hij besloot te verspreiden om geliefden te "waarschuwen" die zich niets aantrekken van het financiële aspect van hun relatie met een ander: "maak niet dezelfde fout als ik".

Wat vind jij ervan?

Advertisement