Een vrouw doet een pedicure in de trein en weigert ermee te stoppen: de conducteur filmt haar

Janine image
door Janine

17 September 2022

Een vrouw doet een pedicure in de trein en weigert ermee te stoppen: de conducteur filmt haar
Advertisement

Wanneer je denkt dat je alles al hebt gezien. Wanneer we bepaalde bizarre en gênante situaties tegenkomen, vinden we het moeilijk om onze ogen te geloven. Je zult in zekere zin geschokt zijn door het tafereel van de passagier in een trein die samen met andere mensen getuige moest zijn van iets ongewoons en onaangenaams: een vrouw die een "pedicure" doet in een wagon. Het is een situatie die alle verbeelding te boven gaat, die de klachten van passagiers heeft uitgelokt en die heeft bijgedragen aan de bevestiging van de overtuiging dat de wereld vol onbeschofte mensen is. Hoe zou jij reageren op zo'n scène?

via TikTok / tairoberts98

Advertisement
TikTok / tairoberts98

TikTok / tairoberts98

Een vrouw werd gefilmd terwijl ze tijdens een treinreis op haar gemak haar voeten begon schoon te maken met een pedicure rasp. De vrouw gebruikte een zakdoek om te voorkomen dat haar tenen op de vuile vloer van de trein rustten, ongeacht de stukjes droge huid die na de behandeling van haar hiel vielen. Misschien had de vrouw die dag wat haast en had ze geen tijd gehad om zich aan haar voeten te wijden, maar dat lijkt geen goede reden om het in de trein te doen, in het bijzijn van anderen, en vooral door alles vies te maken.

Klachten van andere reizigers lieten niet lang op zich wachten. Iemand vroeg haar vriendelijk te stoppen, maar de vrouw wilde er niets van weten en ging door met haar ochtendpedicure. Op dat moment moesten de passagiers zich tot het treinpersoneel wenden, in de hoop te voorkomen dat die vrouw bleef doorgaan met het schoonmaken van haar voeten.

Advertisement
TikTok / tairoberts98

TikTok / tairoberts98

De video bereikte al snel duizenden views dankzij de bizarre inhoud en gebruikers reageerden bijna allemaal vol afschuw over de scène: "Ik begrijp niet waarom mensen deze dingen moeten doen in treinen en bussen in Londen", schreef een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: “Ze had zelfs het lef om een zakdoek onder haar voeten te leggen, maar legde die niet op de grond waar alle huidresten vielen." Sommigen hebben opmerkingen gemaakt over de ironie van het dragen van een beschermend masker en het doen van een pedicure in het openbaar vervoer. Een conducteur moest uiteindelijk ingrijpen om de vrouw te smeken te stoppen en haar schoenen weer aan te doen.

Wat zou jij gedaan hebben als ze naast je in de trein had gezeten?

Advertisement