Een vrouw doet haar vriend een huwelijksaanzoek, knielend in het openbaar: mensen geven een applaus

Janine image
door Janine

29 September 2022

Een vrouw doet haar vriend een huwelijksaanzoek, knielend in het openbaar: mensen geven een applaus
Advertisement

In elke zichzelf respecterende langdurige relatie komt er altijd een moment dat je jezelf afvraagt ​​of je de "grote stap" wilt zetten, oftewel of je wilt trouwen en je liefde wilt bezegelen met een officiële ceremonie. Er zijn er die de behoefte niet voelen en vinden dat het slechts een formaliteit is, en er zijn er die daarentegen niets anders willen. Je moet het hier natuurlijk wel met je partner over eens zijn. Een ander aspect om te overwegen is wie de eerste stap zal zetten: in onze samenleving is het bijna vanzelfsprekend dat de man de vrouw zal verbazen met een kostbare ring, tijdens een speciale gebeurtenis dat nog mooier wordt door het aanzoek. Maar wie zei dat het niet de vrouw kan zijn die voor haar geliefde knielt?

via TikTok / jessihartmann8

Advertisement
TikTok / jessihartmann8

TikTok / jessihartmann8

Een jonge vrouw verraste haar partner tijdens een vakantie in Mexico door hem een ​​heel romantisch aanzoek te doen. Hoewel het meestal de man is die neerknielt om zijn geliefde ten huwelijk te vragen, waren deze keer de rollen omgedraaid en was het de vrouw die het grote gebaar maakte. De jonge man had waarschijnlijk niet verwacht zo'n verrassing te krijgen in de archeologische ruïnes van Teotihuacán, maar hij lijkt aangenaam verrast te zijn, althans te oordelen naar zijn reactie. Een toerist die getuige was van het tafereel kon het niet laten om het allemaal te filmen en vervolgens op TikTok te publiceren. Veel gebruikers reageerden positief en enthousiast op het aanzoek van de vrouw, terwijl anderen hun teleurstelling uitten.

Advertisement
TikTok / jessihartmann8

TikTok / jessihartmann8

Gebruikers die het niet eens waren met deze gewoonte om koste wat kost stereotypen te willen doorbreken, reageerden op de video door te zeggen dat als hij nog niet had besloten haar ten huwelijk te vragen, dit misschien was omdat hij dat niet van plan was. Vele anderen hebben de ondernemende jonge vrouw echter gesteund door op te merken dat zo'n scène in werkelijkheid de droom van veel mannen zou zijn.

Stel je voor dat het de vrouw is die de verantwoordelijkheid op zich neemt om een ​​bijzonder romantisch moment te creëren en knielend de ring te presenteren: zou dat niet een verademing en ook een leuke verrassing zijn voor een man? Vertel ons wat jij ervan vindt!

In de tussentijd kunnen we alleen maar gelukkig zijn voor dit toekomstige echtpaar dat we het beste wensen voor de toekomst!

Advertisement