"Ik kwam erachter dat mijn man me bedroog: het was het beste dat ons ooit is overkomen"

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

"Ik kwam erachter dat mijn man me bedroog: het was het beste dat ons ooit is overkomen"
Advertisement

Huwelijken en meer in het algemeen langdurige relaties vereisen toewijding, medeplichtigheid, vertrouwen en - meestal - trouw. In feite is deze laatste vereiste vaak de oorzaak van het einde van een liefdesrelatie: het is niet gemakkelijk om verraad te vergeven en te overwinnen, maar sommige mensen vinden niet alleen een manier om de relatie voort te zetten, maar slagen er ook in om deze sterker te maken.

Charity Craig weet dit heel goed, een vrouw die het bedrog van haar man Matt definieerde als “het beste dat haar huwelijk ooit is overkomen”. Voordat ze de buitenechtelijke affaire ontdekte, beschreef Charity haar relatie met Matt als "gelukkig", totdat ze verdachte berichten ontdekte en haar man ermee confronteerde.

via Mirror

Advertisement

❤️ 19 things I’ve learned in 19 years of marriage: ❤️ 1. Forgive myself 2. Forgive my spouse 3. Forgive God 4. I’m the...

Pubblicato da Charity L Craig su Martedì 17 gennaio 2023

Charity, had onmiskenbare berichten gevonden tussen haar man en een andere vrouw en beschreef de hele ervaring als "verwoestend". Matt heeft de relatie toegegeven en ervoor gekozen om met de andere vrouw te breken om bij zijn gezin te blijven, zijn baan op te zeggen en zijn telefoonnummer te wijzigen: "Ik werkte meer dan 60 uur per week in een stressvolle positie. Ik bracht meer tijd door op het werk dan met mijn gezin. Ik worstelde tussen mijn verantwoordelijkheden als vader en echtgenoot en mijn dromen om een ​​muziekcarrière na te jagen”, vertelde hij. Ondanks Matts berouw besloot Charity het echtelijke huis te verlaten, met de bedoeling te scheiden, en de twee leefden een jaar gescheiden.

Tijdens hun scheiding vertrouwde Charity op een therapeut en ontdekte dat ze een aantal onopgeloste problemen met zichzelf had: "Hoewel ik geen problemen met boosheid leek te hebben, gebruikte ik de stille behandeling als een vorm van controle en manipulatie. Ik explodeerde en werd woedend. Ik heb talloze uren besteed om een ​​betere versie van mezelf te worden”, vertelde ze.

Matt ging ook naar een therapeut: "Ik ging naar therapie en las zelfhulpboeken. Ik deed er alles aan om het vertrouwen van mijn vrouw terug te winnen. Ik legde de telefoon op tafel, met de bovenkant naar boven. Het was geweldig. Het heeft ons gezin geholpen. Nu begrijp ik haar emoties volledig en kan ik open met haar zijn", legde hij uit.

Advertisement

"Stop making excuses for his affair." This is by far the most common response I get from people when I don't demonize...

Pubblicato da Charity L Craig su Venerdì 23 settembre 2022

Na een jaar van individuele psychotherapie kwam het paar weer bij elkaar: "Ik vroeg haar om op Valentijnsdag weer samen te komen", zei Matt. Tot op de dag van vandaag werkt Charity als love coach en helpt ze andere getrouwde stellen om bedrog en ontrouw te overwinnen.

Ondanks de moeilijke periode zegt Charity dat vreemdgaan hun huwelijk sterker heeft gemaakt: "Deze relatie is het beste gebleken dat ons huwelijk ooit is overkomen. Het heeft alle ongezonde delen van onze relatie vernietigd", merkte ze op.

Wat denk jij ervan?

Advertisement