Ze zorgt voor 2 meisjes, maar ontdekt dan dat ze ook 2 broertjes hebben: ze adopteert ze allemaal om ze niet te scheiden

Janine image
door Janine

08 Oktober 2022

Ze zorgt voor 2 meisjes, maar ontdekt dan dat ze ook 2 broertjes hebben: ze adopteert ze allemaal om ze niet te scheiden
Advertisement

Er zijn mensen in de wereld die bijna voorbestemd lijken om voor anderen te zorgen. Goede mannen en vrouwen, genereus en bereid om een ​​handje te helpen zonder er iets voor terug te vragen. Er bestaan ​​soortgelijke mensen, en het zijn er niet weinig, vooral degenen die besluiten om niet de andere kant op te kijken tegenover problemen waarbij kinderen betrokken zijn. Dan wordt een solidariteitsmechanisme in gang gezet, waardoor velen zich beschikbaar stellen om kinderen en jongeren op te voeden die alleen zijn en liefde nodig hebben.

Eén van hen is de hoofdpersoon van het verhaal dat we je willen vertellen. Een voormalige lerares die zichzelf, haar tijd en haar huis ter beschikking heeft gesteld om te proberen het leven van een aantal kinderen te verbeteren. Is het haar gelukt? Laten we eens kijken.

via Good Morning America

Advertisement

Melissa Servetz is een vrouw die in Florida woont en heeft verteld over haar reis naar het moederschap. Deze voormalige lerares, alleenstaand maar dol op kinderen, heeft besloten een deel van haar leven te wijden aan het zorgen voor de kleintjes. Dus begon ze te werken in de sociale dienstverlening en in de loop van de tijd heeft ze voor maar liefst 56 kinderen gezorgd die haar zijn toevertrouwd. Ze bleven allemaal een beperkte tijd bij haar, maar er gebeurde iets bijzonders toen ze Jade en Destiny ontmoette.

Deze twee kleine meisjes hadden een thuis nodig toen ze op Melissa's weg kwamen. "Ik was nog aan het lesgeven toen de ouder van een van mijn voormalige leerlingen me vertelde dat hij de moeder kende van twee meisjes die op het punt stonden uitgezet te worden en een onderkomen nodig hadden - zei de vrouw - Dus belde ik het bureau waar ik voor werkte en ik vroeg of het echt zo was en ze bevestigden het. Daarom heb ik besloten om ze allebei in mijn gezin op te nemen."

Advertisement

De connectie met Jade en Destiny was onmiddellijk en Melissa begon na te denken over de mogelijkheid om ze te adopteren. Toen gebeurde er iets net zo belangrijks. Terwijl de twee bij haar waren, had hun biologische moeder nog twee kinderen gekregen, Matthew en Emerson, die ook een thuis nodig hadden die hen zou verwelkomen.

Deze vrouw aarzelde niet en besloot ze ook te adopteren, om ervoor te zorgen dat de 4 broers en zusjes bij elkaar konden zijn en samen konden opgroeien. Net als veel andere mensen had ook zij altijd gedroomd van een groot gezin en kinderen, hen ontmoeten was de juiste gelegenheid en Melissa besloot ze te adopteren.

Een prachtig gebaar dat haar eer aandeed en dat onverbiddelijk het leven van 5 mensen veranderde. Nu zijn zij en haar kinderen gelukkig en hoogstwaarschijnlijk hebben ze allemaal een kleine, grote droom verwezenlijkt. We wensen hen een schitterende toekomst toe.

Advertisement