Het lukt een 54-jarige eindelijk om voor het eerst moeder te worden: "het duurde 25 jaar"

Janine image
door Janine

07 Juni 2023

Het lukt een 54-jarige eindelijk om voor het eerst moeder te worden: "het duurde 25 jaar"
Advertisement

Een kind op de wereld willen zetten, maar het niet kunnen, is een van de meest negatieve ervaringen in iemands leven. Tegenwoordig zijn er veel manieren om dit probleem te verhelpen, maar het is niet zeker dat ze succesvol zullen zijn en dat de direct betrokkenen zullen slagen in hun opzet. Dat is waarom, als het wel lukt, de vreugde onbeschrijfelijk is en het niet langer uitmaakt hoeveel en welke offers er zijn gebracht, het enige dat telt is dat je je baby in je armen kunt houden.

Het verhaal van deze vrouw is het bewijs van wat we net zeiden en het vertegenwoordigde bijna een wonder.

via Daily Record

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Dit is Helen Dalglish, 54 jaar, uit Glasgow, een vrouw die al haar geluk heeft gedeeld tegenover een zeer belangrijke mijlpaal in haar leven. Ze wilde al zo lang moeder te worden, en begon aan een reis waarvan ze nooit had verwacht dat die 25 jaar zou duren.

Vanuit haar geboorteplaats verhuisde de vrouw naar Cyprus toen ze nog heel jong was en hier begon ze pogingen te doen om zwanger te worden. Nadat ze had vastgesteld dat er geen structurele problemen waren, begon haar reis eerst met intra-uteriene inseminatie en daarna met in vitro.

Er waren 21 pogingen nodig om zwanger te worden en, afgezien van de eerste die ze via de gezondheidszorg had verkregen, kostten ze haar bijna £100.000. "Het was financieel, emotioneel en fysiek verwoestend - vertelde ze - Elke keer dat de bevruchting niet lukte, was ik wanhopig, maar na een paar dagen zei ik tegen mezelf dat ik niet moest opgeven en dat als ik een kind wilde, ik door moest gaan met opgeheven hoofd".

Advertisement

Helen Dalglish endured a staggering 21 attempts to get pregnant - costing almost £100,000.

Pubblicato da Daily Record su Giovedì 1 giugno 2023

Vele jaren gingen voorbij, tot het geweldige nieuws kwam: ze zou moeder worden. Voor de vrouw was het een unieke emotie om haar kleine Daisy Grace voor het eerst vast te kunnen houden, we weten zeker dat ze dat moment nooit, maar dan ook nooit zal vergeten.

Kinderen hebben immers dit effect en bezorgen hun moeders en vaders onvergetelijke momenten. Vooral als je lang moet wachten, offers moet brengen en schijnbaar onoverkomelijke obstakels moet overwinnen, zijn er geen woorden om te beschrijven hoe het voelt als je eindelijk een klein bundeltje hoort huilen en leven.

"Toen we na haar geboorte thuiskwamen, barstte ik in tranen uit - bekende de vrouw - Het zijn 25 zeer moeilijke jaren geweest en ik had niet langer verwacht dat dit geluk zou komen, maar hier is ze. Ze is het meest rustige, ontspannen en gelukkigste meisje dat er is - vervolgde ze - Het is bijna een wonder".

We wensen dit prachtige gezin alle geluk van de wereld. Gefeliciteerd!

Advertisement