x
11 maanden oude baby ziet zijn vader…
Deze moeder vond een manier om te zien wanneer haar kinderen liegen en deelde het op internet Opa kan niet naar de bruiloft van zijn kleindochter: ze legt 1200 km af om als bruid gekleed met hem te dansen (+VIDEO)

11 maanden oude baby ziet zijn vader voor het eerst zonder baard: hij kan zijn ogen niet geloven

18 November 2022 • Door Janine
4.383
Advertisement

Kleine kinderen hebben referentiepunten nodig, mensen die hen begeleiden in hun groei en de geruststelling dat er geen gevaren om hen heen zijn. Wie meer dan een ouder kan deze rol spelen? Niemand, althans in de meeste gevallen. Papa en mama zijn de mensen met wie de kinderen het meeste contact hebben, ze wennen snel aan hun stem en hun gezicht, maar als er iets aan hun uiterlijk zou veranderen, wat zou dan de reactie van de kinderen kunnen zijn?

De antwoorden zijn eindeloos, maar we willen je die van een baby laten zien, een 11 maanden oud jongetje die heel beroemd is geworden op internet en samen met zijn vader veel gebruikers heeft vermaakt. Laten we ze leren kennen.


Michael Balderson woont en werkt in Phoenix, in Arizona en is de vader van een prachtige bijna eenjarige jongen, Theo. Vader en zoon zijn erg geliefd geworden op internet dankzij een korte clip op het TikTok-profiel van de man. Op deze paar afbeeldingen zien we de baby in zijn wieg staan ​​en de vader komt naar hem toe om met hem te spelen.

Volgens wat de man vertelde, had hij altijd een baard gehad en had zijn zoon hem zo gekend en liefgehad. Op een dag besloot Michael het echter af te scheren en zich aan Theo te laten zien. Op een grappig moment naderde de man de wieg bedekt met een witte handdoek. Tot nu toe was alles normaal voor zijn zoon: dat was zijn vader en hij had plezier met hem zoals altijd. Er stond echter iets op het punt te veranderen.

Toen vader Michael de handdoek verwijderde en zijn gezicht liet zien, was het kind stomverbaasd. Was dat zijn vader of niet? Was hij een vreemde? En zo ja, wie? Het gezichtje leek precies deze vragen over te brengen. Ongelovig en letterlijk vol ontzag wist Theo niet wat hij moest doen en zocht steun bij zijn moeder - die zich verschuilde achter de telefoon om het tafereel te filmen.

Na enkele ogenblikken van verbazing en nadat de man hem probeerde duidelijk te maken dat hij het was, zijn vader, glimlachte de zoon een paar keer, niet voordat hij daadwerkelijk het gezicht van zijn vader had aangeraakt.

Advertisement

Een heel mooi moment dat de vele gebruikers die het zagen amuseerde, verheugde en vrolijk maakte.

Zeg eens eerlijk: is het niet geweldig?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt