Hij installeert een videocamera in zijn hotelkamer: hij ontdekt dat een schoonmaker zijn spullen doorzoekt

Janine

18 November 2022

Hij installeert een videocamera in zijn hotelkamer: hij ontdekt dat een schoonmaker zijn spullen doorzoekt
Advertisement

Wanneer je op reis gaat, moet je goed opletten op de plaatsen die je bezoekt, aangezien persoonlijke veiligheid altijd de eerste prioriteit is van elke zichzelf respecterende reiziger. Een toerist wordt gemakkelijker beroofd, dus moet je altijd op je hoede zijn. Ook als je in een hotel bent, een plek die beslist veilig moet zijn, moet je de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Aan de andere kant is er altijd wel iemand die twijfelt aan de correctheid van degenen die de kamers schoonmaken of die gewoon niet houden van het idee dat een vreemde hun persoonlijke bezittingen aanraakt. Er zijn mensen die, zoals de hoofdpersoon van dit verhaal, dankzij de hulp van technologie een schoonmaker op heterdaad wilde betrappen.

via TikTok / clarincom

Advertisement
TikTok / clarincom

TikTok / clarincom

Arturo Brunello heeft besloten om de technologie te gebruiken om de diefstallen te ontmaskeren die lijken te hebben plaatsgevonden in een hotel waar hij had besloten te verblijven. De man besloot een camera op zijn laptop te plaatsen om iedereen te betrappen die probeerde tussen zijn spullen te snuffelen of hem zelfs te bestelen. De camera zou alleen worden geactiveerd als iemand de kamer binnenkwam, aangezien het was ingesteld om bewegingen te detecteren, en dat bleek ook de juiste zet te zijn. Een hotelmedewerker, een schoonmaker, kwam de kamer van Brunello binnen en begon in zijn spullen te rommelen. Gelukkig stal de medewerker niets anders dan een biertje uit de koelkast in de minibar van de kamer, maar hij werd hoe dan ook betrapt op het schenden van de privacy van een client. De video is geplaatst op TikTok.

Brunello was door de slechte recensies gewaarschuwd dat er in dat hotel diefstallen hadden plaatsgevonden en daarom wilde hij het onderzoeken en de dader ontmaskeren.

TikTok / clarincom

TikTok / clarincom

"Wees voorzichtig als je reist. Dit was de eerste keer dat ik de camera aan liet staan ​​en opnamen maakte. Ik vind dit verontrustend", waarschuwde Brunello. "Gelukkig heeft hij niets anders dan bier gepakt”, concludeerde hij. Het hotel heeft de situatie zeer goed aangepakt na de klacht van Brunello, zozeer zelfs dat ze door geen enkele bron werden genoemd, maar ze gaven toe dat ze niet op de hoogte waren van eerdere diefstallen. Alle nodige maatregelen zijn in ieder geval genomen en we zijn er zeker van dat je vanaf vandaag met meer voorzorgsmaatregelen op reis gaat.

Heb jij ook weleens getwijfeld dat iemand aan je spullen zat wanneer je niet op je hotelkamer was?

Advertisement